Hadise, Yunanistan'a gitti

54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise, 6 ülkeyi kapsayan Balkan turnesi için Yunanistan'a gitti.

     Özel tasarlanmış 12 yatak kapasiteli çift katlı otobüs ile İpsala Sınır Kapısı'na gelen Hadise'yi İpsala Kaymakamı Aylin Kırcı Duman karşıladı.
     Gümrük işlemleri sırasında bir süre misafir edilen Hadise'ye Kaymakam Duman, içinde sabunlar bulunan bir sepet hediye etti.
     Hadise, burada yaptığı açıklamada, İstanbul'da düzenlediği basın toplantısının ardından yola çıktıklarını belirterek, ''Bu kadar çabuk böyle bir ilgi beklemiyordum açıkçası. Bu yüzden çok mutluyum. Burada bulunmaktan mutluyum. Beni çok güzel ağırlıyorsunuz'' dedi.
     Duman da Hadise'ye 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda başarılar diledi.
     Daha sonra gümrük işlemleri sırasında hayranlarına imza dağıtan Hadise, gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından Eurovision tanıtım turu için özel tasarlanan çift katlı otobüs ile Türklerin yoğunlukla yaşadığı Gümülcine kentinde konser vermek üzere Yunanistan'a geçti.
     Hadise, turne programı kapsamında Yunanistan'ın Gümülcine kentinden sonra, Makedonya'nın Üsküp, Karabağ, Bulgaristan'ın Sofya, Romanya'nın Bükreş, Moldova'nın Kişinev kentlerinde sahne alacak.