Hakan Aytaç Kaya, MHP'ye geçti

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanlığı'ndan geçtiğimiz ay içerisinde istifa eden Hakan Kaya Aytaç, İl Yönetim kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) geçtiğini açıkladı.

Geçtiğimiz ay içerisinde gazetemize yaptığı açıklamasında Büyük Birlik partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklayan, Hakan Aytaç Kaya yine gazetemize yaptığı açıklamasında BBP’den istifa eden İl Yönetim Kurumlu Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) geçtiklerini söyledi.
29 Mart Yerel Seçimleri’nde MHP’nin Kırklareli’nde seçimleri kaybetmediğini aldığı 3 Belediye Başkanlığı ile aksine güçlenerek çıktığını ifade eden Kaya şunları kaydetti:
“1 yıla yakın bir zaman Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanlığı görevini yürüttüm. Geçtiğimiz ayda İl Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte BBP’den istifa ettiğimizi açıklamıştık. İstifanın ardından benimle birlikte; Remzi Odabaşı, Mehmet Demir, Evren Giradişta, Emre Tutar, Erdinç Güzelap, Aslıhan Kaya, Nuran Odabaşı, Nilgün Pekal, Evrim Sarılgan, Çiğdem Sutay, Zeynep Kavak, Firat Taş, Tufan Kurtoğlu, Ramazan Bahçelioğlu, Mert Koru, Ahmet Alan, Osman Odabaşı, Ahmet Dora, Gündüz Karabacak, Bayram Firer, Kaya Topay, İbrahim Karakaçan, Murat Tıkılı, Mustafa Top, Murat Topçu, Veli Efe, Tolunay Ölçer, Süleyman Bülent Kaymak ile birlikte MHP’ye geçtik.
Bu saatten sonra partilerine gönül koyan, ayak sürüyen bütün arkadaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. 29 Mart Yerel Seçimleri’nde beklenen oyu alamayan MHP aslında Kırklareli’nde; Demirköy İlçe Belediye Başkanlığı, Evrensekiz ve Çakıllı Belde Belediye Başkanlıkları’nı alarak güçlenmiş bir şekilde yüzünün akı ile çıkmıştır.
MHP Kongre süreci içerisine girmiş olup, Kırklareli’nde de ilçeler başta olmak üzere tüm teşkilatlarının bu ay sonuna kadar Kongre tarihleri Genel Merkeze bildirilecektir. Amacımız Kırklareli’nde MHP’nin hak ettiği yere gelmesini sağlamaktır. Yapılacak olan seçimlerde görev alacak olan arkadaşlarımız dürüst ve değerli kişilerden olacaktır. Bunun içinde var gücümüz ile çalışmaktayız.” (s)