Hakemlerimiz, yarın yeni sezonu açacaklar

Hakemlerimiz, yarın yeni sezonu açacaklar

Kırklareli bölgesi hakemleri, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kırklareli Şubesinin hazırlamış olduğu açılış töreni ile 2009-2010 sezonuna 'merhaba' demeye hazırlanıyorlar. Genç ve başarılı hakem camiası, bu çok özel törenle yeni sezonu açarken, Dernek içerisi birlik ve beraberliği de aynı güzellikte temsil edecekler. 

Kırklareli Şube Başkanı Soner Emek ve Il Hakem Kurulu Başkanı Taner Demirkıran önderliğinde tertiplenecek olan tören, yarın; Lüleburgaz 8 Kasım çim sahasında, saat 18.00’de başlayacak.

Saat 18.00’de, törene katılan hakemlere sahada kıyafet dağıtımı yapılacak ve hazırlıklara başlanacak. Saat 18.30’da ise kortej Hükümet binası önündeki Atatürk heykeline kadar yürüyecek. Burada Atatürk büstüne bir çelenk sunacak olan başarılı hakemlerimiz daha sonra 8 Kasım Stadına dönecekler.

Üyelerin sahada yerlerini alması ile saat 19.40 sularında saygı duruşu yapılacak ve hemen akabinde İstiklal Marşı okunacak. Ardından açılış konuşmaları gerçekleştirilecek. 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kırklareli Şube Başkanı Soner Emek ve Il Hakem Kurulu Başkanı Taner Demirkıran, yapacakları konuşma ile yine tüm hakemlerimize altın değerinde öğütler verecekler.

Hakemlerimiz daha sonra Ezgi Resort Hotel’de bir akşam yemeği yiyecekler. Böylece anlamlı bir tören ile genç hakemler 2009-2010 sezonuna “merhaba” diyecekler.