"Hakkımdaki iddiaları belgeler ile ispat etsin"

 Kırklareli merkez ilçe Kocahıdır Mahallesi'nin 20 yıllık Muhtarı Abidin Sezer, kendisi hakkında ortaya atılan iddiaların iftira olduğunu ve böyle bir şeyler varsa bunların belgelerle ispat edilmesi gerektiğini söyledi.


Kırklareli merkez ilçe Kocahıdır Mahallesi’nin 20 yıllık Muhtarı Abidin Sezer, kendisi hakkında ortaya atılan iddialara açıklık getirdi. Mahalle Muhtar Adaylığı’nı açıklayan Turgut Çaylak’ın kendisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaların iftira olduğunu ve böyle bir şeyler varsa bunların belgelerle ispat etmesi gerektiğini belirten Sezer Yerel Seçimler de tekrardan Muhtar Adayı olmayacağını kaydederek şunları söyledi:
“Kırklareli merkez ilçeye bağlı Üsküp Beldesi’nde 1932 yılında doğdum. Askerliğimin ardından bir süre otobüslerde muavinlik yaptıktan sonra ehliyet aldıktan sonra YSE’ye şoför olarak girdim. 25 sene burada görev yaptıktan sonra 1986 yılında emekli oldum. 1989 yılında Kocahıdır Mahallesi’ne Muhtar olarak seçildim. 20 seneden beridir halen Muhtarlık görevimi sürdürüyorum. Yaşamın ilerlemiş olduğundan önümüzdeki 29 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Muhtar Adayı olmayacağım.
Mahallemizden Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Turgut Çaylak isimli arkadaşımız benim hakkımda yerel bir gazeteye bazı beyanatlarda bulunmuş. Burada belirtilenlerin hepsi bana karşı yapılmış bir iftiradır. Eğer böyle bir şeyler varsa bunları belgeleri ile ispat etmesini istiyorum. Kimden ne aldım, kime ne verdimse meydana çıksın.
Ben mahalle halkımdan çok memnunum. Mahalle halkımda beni sevmiş ve saymış olacaklar ki 20 senedir bu görevi yürütüyorum. Görevde bulunduğum süre içerisinde mahalle sakinlerimin rahat ve huzurlu bir şekilde ikamet etmesini sağladım. Şu anda yolları olmayan sadece 4 yolumuz kaldı. Tüm altyapı çalışmaları tamamlandı.
Benim hakkımda yazılanlarla ilgili olarak mahalle halkım üzüntülerini dile getiriyorlar. Halen daha geliyorlar ille görevimi bırakmamı istemiyorlar. Bugün şapkamı masaya koysam yine Muhtar olurum. Mahallem beni çok sever bedre onları severim. Şimdiye kadar hiçbir kötülük görmedim, bende elimden geldiği kadar onlara her türlü yardımda bulunmuşumdur.” (s)