Halebak " stratejik planları geliştirmek için tecrübe şart "

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Emin Halebak  'Lüleburgaz bu dönem, Trakya'da ve hatta Türkiye'de geleceğin şehri konumuna gelecektir. Bunu başarmanın tek yolu tecrübe ile mümkün olabilir.

Tecrübe olmadığı takdirde, Lüleburgaz'ın hızı kesilecektir. Geliştirilecek stratejik planları gerçekleştirmek için tecrübe şarttır” dedi.
Belediye Başkanı Halebak, bu planların ancak kendilerinin iktidarı ile gerçekleşebileceğini söyledi.
Hizmet dönemlerinde Lüleburgaz’ın yol ve altyapı çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını belirten Halebak “ Bu dönem bu çalışmaların hepsi tamamlanacaktır.
Göreve geldiğimizden bu yana çok sayıda etkinlikler yaptık. Mevcut etkinlikleri ülke çapına yaydık. Yeni KENTPARK projemizin içerisinde kültür merkezleri, tiyatro salonları ve anfitiyatrolar olacak. Bu etkinlikler çok daha kapsamlı ve canlı hale getirilecek “ dedi..
Yaşadığı tecrübelerin, bu dönem izleyeceği yolun aynası olacağını belirten Halebak şunları söyledi;
“ Bugün itibariyle Avrupa Birliği Kalkındırma fonuna sunulmuş ve kabul görmüş 15-16 milyon Avroluk projemiz bulunmaktadır. Bu projelerin tamamı da AB tarafından kabul edilmiş projelerdir. Bu projeler hayata geçirildiğinde, Ergene Nehri tamamen temizlenecek ve kullanılacak duruma getirilecek. Yeni depolama alanları oluşturulacaktır. Çevre kirliliği, bu projelerle yok edilecektir. Yeni dönemde ele alacağımız en önemli konulardan biri de, çocuklarımız için okul öncesi eğitime vereceğimiz katkılar olacaktır. Bu konuda çok önemli projeler hazırlayacağız..” (gk)

 

.