"Halı Saha Futbol Turnuvası" nın açılışı yapıldı

* '10. İpsala Çeltik (Pirinç) Kültür ve Sanat Festivali' kapsamında düzenlenen 'Halı Saha Futbol Turnuvası'nın açılışı yapıldı.



HABER MERKEZİ
Edirne’nin İpsala Belediyesi ve İpsala Spor Kulübü’nün, “10. İpsala Çeltik (Pirinç) Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında ortaklaşa düzenlediği “Halı Saha Futbol Turnuvası”nın açılışı Çarşamba akşamı 20.00’da yapıldı. 4 takımın maç yaptığı gecede Esetçe Gençlik Spor rakibi olan Koyuntepe Spor’u 14 – 0 yenerek gecenin en çok gol atan takımı oldu.
Turnuvanın açılış maçını Kaymakamlık Spor ve Korucuköy Spor yaptı. 4 – 4 berabere biten maçta Kaymakamlık Spor’dan Fatih Erdem, Onur DAL, Ersin Kanar ve Ersan Tokcan gol atarken, Korucuköy Spor’dan Ahmet Sevim 2 gol, Süleyman Korkmaz ve Emre Ergül 1’er gol attı.
Turnuvanın ikinci maçı Esetçe Gençlik Spor ve Koyuntepe Spor arasında oynandı. 14 – 0 biten maçta Gürkan Kızıltan 5, Coşkun Kızıltanlı 3, Caner Yüksel 3, Özgür Tunç, Hamza Özkaya ve Ercüment Koyuncu 1 gol attı.
Üçüncü maç Esetçe Belediye Spor’un Balabancık Spor’u 8 – 1 yenmesi ile sonuçlandı. Maçta Türkün Deniz 4, Koray Deniz 2, Aykut Savran ve Teminer Çetin 1 gol attı.
Gecenin son ve dördüncü maçı Real Aliço Spor ve Kalpakoğlu Petrol Spor arasında oynandı. 5 – 0 sonuçlanan maçta Real Aliço Spor’dan İbrahim Oktay 2, İbrahim Girgin 1 ve Gökhan Çetin 1, gol atarken; Kalpakoğlu Petrol Spor’dan Sezgin Durmaz kendi kalesine 1 gol attı. (s)