Halil Abanoz; "Evrensekiz'i yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz"

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Evrensekiz Beldesi'nde  'Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır' sloganı ile 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne hazırlanan Başkan Halil Abanoz'a gün gün sevgi seli devam ediyor.



HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Evrensekiz Beldesi’nde  “Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır” sloganı ile 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne hazırlanan Başkan Halil Abanoz’a gün gün sevgi seli devam ediyor.
Beldede ikinci yürüyüşünü 25 Mart 2014 Salı gecesi yapan Başkan Abanoz’a coşku ve sevgi büyük.
Başkan Abanoz şunları söyledi: “Değerli Evrensekiz’liler, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimler ülkemize ve beldemize hayırlı olmasını dilerim. Diğer Belediye Başkan Adaylarına da başarılar diliyorum. Belediyemizde Başkanlık yapan tüm Belediye Başkanlarına yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Ölenlere rahmet, sağ olanlara sağlık sıhhat uzun ömürler dilerim. Yaptıklarımız yapacaklarımın teminatıdır. Eski görev yapmış encümen arkadaşlarıma çok teşekkür ederek, ayrıca benden desteklerini esirgemeyen Nuran Özkan Ağabeyim ve Evrensekiz eski Belediye Başkanı Lütfi Ergülmez Ağabeyime de çok teşekkür ediyorum. Sizlere şimdi Belediye Meclis Üyesi adaylarımızı tanıtıyorum. Kontenjan adayımız Rasim Özkan, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız Hüseyin Aktaş, Bahattin Korkmaz, Erdal Ay, Mustafa Zengin, Yılmaz Serbes, Mehmet Pak, Ömer Karakirpik, Sadettin Kuşku. 1 adet 8 derslikli ortaokul, atık su arıtma tesisi, küçük sanayi sitesi, benzin istasyon, sağlık evi, mezhaba, TIR ve kamyon parkı, çok amaçlı kültür merkezi ve spor salonu, elektriklerin tamamı yer altına alınacak, kanalizasyon işimizin tamamlanması ve yollarımızın düzenlenmesi, AB kapsamında Bulgaristan ile ortak proje imzalanan parkın yapılması, beldemizdeki üniversiteye giden öğrencilerimiz için burs vermeye devam edeceğiz, bütün sosyal etkinliklere devam edeceğiz (yağmur duaları, iftarlar, şenlikler, geziler, çocuklar için oyun programları, beldemiz açık Pazar yerinin kapatılması, beldemize bağlı köy yollarının yapılması, düğün salonunun etrafının kapatılması. Ben ve arkadaşlarım biz bu yola başkoyduk. Evrensekiz’i yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz inşallah” dedi.