Halil Göçen güven tazeledi

* İşçi Partisi (İP) Kırklareli İl Başkanlığın 5. Olağan İl Kongresi 21 Mart 2010 tarihinde yapıldı. Başkanlığa tekrardan Halil Göçen seçildi.



HABER MERKEZİ
İşçi Partisi (İP) Kırklareli İl Başkanlığı’nın 5. Olağan İl Kongresi 21 Mart 2010 Pazar günü saat 13.30’da Şampiyon Grand Hotel Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongreye; İP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Haluk Duran’da katıldı.
İşçi Partisi İl Başkanı Halil Göçen’in açılış konuşmasını yapmasının ardından; İP Edirne İl Başkanı Hüseyin Gültekin, Öncü Kadın Kolları Başkanı Nevriye Mutluer ile Nilüfer Baskın’dan oluşan Divan Heyeti teşekkül etti.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Kongre’de ilk olarak söz alan İl Başkanı Halil Göçen, içerisinde bulundukları zorluklara karşın Cumhuriyet Devrimi’ni ve ülkemizin bağımsızlığını savunma kararlığını gösteren partilerinin önemli bir mücadele örneği gösterdiğini belirtti. Emperyalizm ve işbirlikçilerine karşı mücadelenin kalesi olan partilerinin bundan sonrada mücadelesine kararlıkla devam edeceğini ifade etti.
İşçi Partisi  Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Haluk Duran’da yaptığı konuşmasında partileri üzerinde oynanan oyunların , vatanına ve milletine sahip çıkan ulusalçıları sindirme politikası olduğunu belirtti. Duran, Genel Başkanları Doğu Perinçek’in de 2 yıldan bu yana haksız bir şekilde hapiste tutulduğunu belirterek, bu sürecin tamamlanmasının ardından bu asılsız yargılamayı yapanların bunun hesabını vereceğini dile getirdi.
Yapılan konuşmaların ardından İP Kırklareli İl Başkanlığı’nın Çalışma Raporu Halil Göçen tarafından okundu. Namık Kemal Oskay tarafından Hesap Raporu’nun okunmasının ardından her iki raporda oylanarak aklandı. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde kullanılan 38 oyu da alan Halil Göçen tekrardan İşçi Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’na seçildi.
Halil Göçen’in listesi şu isimlerden oluştu:
* Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: N. Kemal Oskay, Nursen Üstündağ, Caner Abatay, Hüsamettin Özbek, Ömer Ermiş, Kani Aktı.
* Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Halil Özçelik, Necmettin dindar, Sami Çakmak.
* Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Fahrettin Günel, Mehmet Gündüz, Bülent Özkaya.
* Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Aydan Arıcı, Meral Göçen, Onursal Koçarslan.
* Büyük Kongre Delegeleri: Halil Göçen, Hüseyin Baskın, Lütfü Güvenç, Kamber Eren, Nursen Üstündağ, Emin Günay, Aydan Arıcı, Caner Abatay, N. Kemal Oskay. (s)