Halk Bankası'ndan iftar yemeği

Halk Bankası'ndan iftar yemeği

Halk Bankası A.Ş. Kırklareli şubesi tarafından mütevazı bir iftar yemeği verildi. Bin geceye bedel olarak gösterilen mübarek Kadir Gecesi’ne denk gelen iftar yemeğinde, güzel bir birlik ve beraberlik sağlandı.

15 Eylül Salı akşamı Cafe 288 Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine bankanın üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Kırklareli protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemeğe; Kırklareli Vali Vekili Volkan Köksal, Vali Yardımcıları I. Hakkı Çınarsoy, Ismail Günerli, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Belediye Başkanı Yardımcısı Ünal Başkur, Halk Bankası Kırklareli Şube Müdürü Erkan Özkeskin, Trakya Bölge Müdürü Hasan Topal, Bölüm Müdürü Fahrettin Günerli ve il ve ilçe müdürleri başta olmak üzere Inece Belediye Başkanı Ilyas Yılmam, Il Genel Meclisi Üyesi Nihat Sağlam, Il Bayındırlık ve Iskan Müdürü Belkıs Akkan, Vergi Dairesi Müdürü Rıza Öztop, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Ziya Çetintaş, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Esnaf Odaları Birliği Başkanı A. Fuat Şeker, Il Müftüsü Isa Saim, Kahveciler Odası Başkanı Şaban Doğan, Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler, Kayalı Barajı Sulama Kooperatifi Başkanı Ercan Bilge ve yönetimi ile çok sayıda davetli iştirak etti.

Yemek öncesi gelen misafirleri buyur eden Banka müdürü Erkan Özkeskin ve yöneticiler saat 19:30’da akşam ezanının okunması ile hep birlikte oruçlarını açtılar. Tasavvuf müziği eşliğinde başlayan iftar yemeği çorba, tas kebabı, pilav ve tatlı ikramı ile sürdü.

Yemeğin sonlarına doğru Il Müftüsü Isa Saim tarafından yemek duası yapıldı.

Isa Saim daha sonra Kadir Gecesi münasebeti ile izin isteyerek yemekten ayrıldı.

Oldukça yoğun katılımlı gerçekleşen yemekte, servis biraz yavaş kalsa da yemeklerin lezizliği beğeni topladı.

Yemeğin sona ermesinin ardından Halk Bankası Kırklareli Şube Müdürü Özkeskin ve diğer çalışanlar davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ve şükranlarını sundular.