Halk Eğitim Merkezinde açılması planlanan kurslar vatandaşlarımızı bekliyor

Halk Eğitim Merkezinde açılması planlanan kurslar vatandaşlarımızı bekliyor

2008-2009 Eğitim- Öğretim yılında Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde Sosyal- Kültürel ve Mesleki Eğitim kursları ile okuma yazma kurs kayıtları başladı.

 Açılması planlanan ve açılan kursların toplamı 34 adet olup,  vatandaşların talepleri doğrultusunda 12 kişinin katılımı sağlandıktan sonra talep edilen kurs faaliyet göstermeye başlıyor.

Il Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün açılması planlanan kurslar şöyle;

Giyim/Hazır Giyim Kursu, Konfeksiyon Makineler Kullanımı Makineci Yetiştirme Kursu, Makine Nakısı ve Kurdele Nakısı Kursları, Batik boyama ve Ebru Kursları, Ahşap Rölyef ve Vitray Kursu, Alüminyum Kabartma Kursu, Ev Mefruşatı, El Sanatları ve Ev Aksesuarları Kursları, Takı Kursu,

Mis Sabunculuğu Kursu, Bartın işi Tel Kırma Kursu, Çinicilik Kursu,Türk Sanat Müziği Türk Halk Müziği Kursları, Halk Oyunları Kursu, Bağlama ve Gitar Kursları, Tiyatro Kursu, Resim (Yağlı Boya) Kursu, Hızlı Okuma Teknikleri Kursu, Kalorifer ve Doğalgaz Ateşçisi Yetiştirme Kursları, Arıcılık, Bağcılık ve Bahçe Bitkileri Yetiştirme Kursları, Bilgisayar Operatörlüğü ve Işletmenliği Kursu, Bilgisayar Destekli Tasarım (phokoskop), Bilgisayar Destekli Çizim (Auto CAD), Veb Tasarım (DREAMWEAVER), Bilgisayarlı Muhasebe Kursu, Ingilizce 1. ve 2. Kademe ve Bulgarca Kursları, Badminton ve Masa Tenisi Kursları, Diksiyon Kursu, Cilt Bakımı ve Estetik, Tıp Sekreterliği, Kantin Açık Alan Işletmeciliği, Sıcak Mutfak Aşçılığı ve Tabldot Aşçılığı Kursları, Foğrafçılık Kursu, Besin ve Beslenme Kursu ve Yöre Yemekleri Kursları vatandaşlarımızın talep ve teşvikleri doğrultusunda açılması düşünülüyor.