‘Halkı Dinlemeyen Başkan başarılı olamaz'

Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp yorulmak bilmeden halkla kucaklaşmaya devam ediyor.

Kahvehane ziyaretleri ile çalışmalarına devam eden DSP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp 27 Şubat Cuma akşamı Meriçliler Kıraathanesinde vatandaşlara Belediye Başkanında olması gereken özellikleri anlattı.
Siyasi ağızlardan farklı olarak samimi bir konuşma yapan Çeralp ‘ Yapılması gerekenler bellidir. Şimdi burada sizlere Lüleburgaz’ın sorunlarını sorsam on dakikada herkesin söyleyecekleri hemen aynı şeyler olur. Demek oluyor ki sorunlarımız bellidir. Önemli olan bunların ne şekilde çözüleceğidir. Yıllardır politikacılarımız bu sorunların yalnızca %30’unu çözmüşler kalan %70’i ise hep bir kenara bırakmışlardır. Şayet bizi seçtiğiniz takdirde mevcut sorunların çözümü için çalışıp kentimizin tüm sorunlarını çözmek için söz veriyoruz. Buradaki samimiyetle konuştuğumuz gibi Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra da rahatlıkla konuşup dertlerinizi anlatacağınız bir Başkan göreceksiniz. Halkının hali ile hallenmeyen Başkan Lüleburgaz’ın sorunlarını çözemez’ diye konuştu.
Vatandaşlarla sohbet sırasında bir vatandaşın ‘Başkanım, Lüleburgaz’a mezbaha yapacak mısınız? Diye sorması üzerine Çeralp ‘ Çalışmalarımız arasında mezbaha ve ayrıca Lüleburgaz’ımıza bir de Canlı Hayvan Borsası yapmak var” dedi.(gk)