Hamdi Helvacıoğlu İ.Ö.O. 25 yıllık öğretmenlerini onurlandırdı

* Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen gecede öğretmenlik mesleğinde 25 yıl ve üzeri hizmet veren Öğretmenler Şükran Plaketi ile onurlandırıldı.


HABER MERKEZİ
Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından 22 Ocak 2010 Cuma günü saat 19.30’da Paşa Cafe Restaurant’ta Birlik ve Beraberlik Gecesi düzenlendi. Gecede Öğretmenlik Mesleği’nde 25 yıl ve üzeri hizmet veren öğretmenler Şükran Plaketi ile onurlandırıldı.
Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Aslı Tosun, Yönetim Kurulu Üyeleri; Seyhan Tütüncüler, Fisun Akarsu, Gülşah Türkel ve Didem Şar geceye katılan konuklarını kapıda karşılayarak yakından ilgilendiler. Geceye Okul Aile Birliği Başkanı Birol ile Okul Müdürü Mehmet Kızılay’da katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Aslı Tosun şunları kaydetti:
“Velilerimizin yoğun katılımı sayesinde uzun yıllar sürecek bir geleneğin tohumları atılmıştır. Yoğun bir katılımın olması çocuklarımızın eğitimine vermiş olduğumuz önem büyüktür. Çocuklarımız gibi bütün öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması için maddi, manevi bir katkı gerekmektedir. Bu amaçla gerçekleştirilen bu gecede ilerleyen saatlerde düzenlenecek çekilişimize katkıda bulunan değerli velilerimize ve esnafımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Aynı zamanda velimiz olan Biltek Çorap’a da katkılarından dolayı Okul Aile Birliği olarak hepinizin adına teşekkür ederiz.
Gecemizin amacına ulaşması için yapacağımız çekilişe gösterdiğiniz ilgi çocuklarımızın rahat ve huzurlu ortamda bulunmasına katkı sağlayacaktır. Düzenlemiş olduğumuz bu dayanışma gecesinde öğrencilerimizin iyi bir eğitim alıp, iyi bir geleceğe sahip olmasında katkıları hiçbir zaman yadsınamayacak ve okulda cefakârca 25 yıl ve üzerinde eğitim vermiş olan bayan öğretmenlerimize hatırlanacağı gibi gecen sene şükran plaketi takdim edilmiştir. Bu yıl 25 yıl ve üzerinde eğitim vermiş olan 6 erkek öğretmenimize şükran plaketi verilecektir.”
Yapılan konuşmanın ardından; Öğretmenlik Mesleğinde 25 yıl ve üzeri hizmet veren Okul Müdürü Mehmet Kızılay, Müdür Yardımcısı Süleyman Ayaz, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Namık Kemal Aldemir, Matematik Öğretmeni Bahtiyar Sızan, Sınıf Öğretmenleri Osman Toy, Muammer Mutluer’e Şükran Plaketleri verildi.
Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu Müdür Mehmet Kızılay gecede yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:
“Eğitimdir ki gerçekten insanlara değer verir işte o eğitimin bir ayağı da burada Okul Aile Birliği veya velidir. Zaten eğitim bir sacayağı gibi düşünürsek bunun bir noktası bir ayağı velidir. Bir ayağı okuldur, bir ayağı da öğrencidir. Bunlar hep denk bir şekilde olması gerekir. İşte bunu böle bir havada gerçekleştirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Okul Aile Birliği yönetimimize de gecen öğretim yılında 25 yılını tamamlayan bayan öğretmen arkadaşlarımızın yanı sıra bu yılda erkek arkadaşlarımızı bu şekilde taltif ettiler. Huzurlarınızda hepsine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”
Yapılan konuşmaların ardından geceye katılan bayanlar çalınan neşeli parçalar ile doyasıya eğlendiler. (s)