Hasat Günleri Komitesi'nden, Vali Aydoğdu'ya teşekkür

Hasat Günleri Komitesi'nden, Vali Aydoğdu'ya teşekkür

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’ya nezaket ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Vali Aydoğdu’yu dün Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Kırklareli Mühendis Mimar Odaları Birliği ziyaret etti. Ayrıca 1. Uluslararası Kırklareli - Yayla, Bolluk, Bereket ve Hasat Günleri Organizasyon Komitesi, Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu'ya katkılarından ötürü bir teşekkür belgesi verdi.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinden

Vali Aydoğdu’ya ziyaret

Kırklareli Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun yeni üyeleri, Vali Cengiz Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Genel Kurul Toplantısını 30 Eylül 2009 tarihinde yaparak seçimle yeni Yürütme Kurulunu oluşturan Kırklareli Kent Konseyi, dün Vali Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Nurcan Tezer eşliğinde yeni seçilen Yürütme Kurulu Üyeleri Bahadır Genim, Erhan Işık, Tahsin Gencay, Savaş Erdem ve Mehmet Özbilen, Vali Aydoğdu'yu makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Vali Aydoğdu'da yapılan ziyaret için teşekkür ederek, Kırklareli Kent Konseyi Yürütme Kurulu'na çalışmalarında başarılar diledi.

1. Uluslararası Kırklareli - Yayla, Bolluk, Bereket ve Hasat Günleri Organizasyon Komitesi, Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu'yu makamında ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

1.Uluslararası Kırklareli - Yayla, Bolluk, Bereket ve Hasat Günleri Organizasyon Komitesi Başkanı Adem Sevim ile Komite Üyeleri Kayhan Kuralay, Tahsin Gencay ve Erdoğan Kantürer, dün Vali Aydoğdu'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Organizasyon Komite Başkanı Adem Sevim, Vali Aydoğdu'ya katkı ve desteklerinden dolayı, Teşekkür Belgesi verdi.

Vali Aydoğdu'da 1.Uluslararası Kırklareli - Yayla, Bolluk, Bereket ve Hasat Günleri'nin çok güzel bir etkinlik olduğunu, gelecek yıllarda da yapılabilecek çeşitli faaliyetlerin şimdiden hazırlanabileceğini, bunun içinde Valilik olarak her zaman destek olacaklarını belirtti.

TMMOB’den Vali Aydoğdu’ya ziyaret

Kırklareli Mühendis Mimar Odaları Birliği ve Kırklareli'nde bulunan Il Temsilcilikleri ile birlikte Vali Cengiz Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Kırklareli Mühendis Mimar Odaları Birliği Il Koordinasyon Kurulu Sekreteri Ömer Ulusoy, Makine Mühendisleri Odası Il Temsilcisi Yakup Veral, Makine Mühendisleri Odası Sekreteri Erhan Şık, Jeoloji Mühendisi Ismail Kurtulan, Orman Mühendisleri Odası Il Temsilcisi Vicdan Aladağ, Kimya Mühendisleri Odası Il Temsilcisi Hüseyin Kahraman ve Ziraat Mühendisleri Odası Il Temsilcisi Soner Ünver, dün Vali Aydoğdu'yu makamında ziyaret ederek, Kırklareli'ndeki görevinde başarılar diledi.

Vali Aydoğdu'da yapılan ziyaret için teşekkür ederek, Kırklareli ve Kırklareli halkı için ellerinden gelen hizmetin en iyisini yapılacağını belirtti.