Hava ambulansı tekrar görevdeydi

Hava ambulansı tekrar görevdeydi

Hava ambulansı tekrar görev başındaydı. “Acar Yufka”nın sahibi Vedat Acar’ın babası Fahris Acar, Istanbul Kartal’daki Suzan Yazıcı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden, Kırklareli Devlet Hastanesi’ne, hava ambulansı ile nakledildi. 

Iki gün önce böbrek yetmezliği ve prostat rahatsızlığı nedeniyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 75 yaşındaki Fahris Acar, Kırklareli'nde yaşayan çocuklarının isteği doğrultusunda ambulans helikopterle Kırklareli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Dün saat 12.30’da Atatürk Stadyumu’na inen helikopterden alınan Fahris Acar, daha sonra 112 Acil Servis ekipleri tarafından alınarak, Kırklareli Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Fahris Acar'ın oğlu Vedat Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 yıl önce gırtlak kanseri ameliyatı olan ve iki yıl önce de beyin felci geçiren babasının, prostat rahatsızlığı ve böbrek yetmezliği hastalığından 2 gündür Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğünü söyleyerek, “Babamın durumu iyi. Ama doktorlar beynindeki iki damarın tıkalı olduğundan şüpheleniyorlar. Kendisine daha yakın olabilmek için Kırklareli'nde tedavi görmesini istedik.'' dedi.