Haydi Kırklareli el ele, deplasmanlı bölgesel lige

Haydi Kırklareli el ele, deplasmanlı bölgesel lige

Yeni yönetimi ile sezona başarılı bir grafik sergileyerek başlayan Kırklarelispor, Kırklareli'nin yıllar önce gördüğü büyük başarıları geri getirmeye başladı.

Sezonun ilk haftasında ligin en güçlü takımları arasında yer alan Babaeskispor'u kendi evinde 3-0 yenen Kırklarelispor, sezonun ikinci maçında Büyükkarıştıranspor'u 6-0 gibi farklı skorla yenmeyi başardı. Büyükkarıştıran deplasmanında oynanan mücadele de yeşil beyazlı ekip fırtına gibi eserek rakibini zorlanmadan geçti. Mücadeleyi izlemeye Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ve Yönetimi, Kırklareli Belediyesi Zabıta Müdürü Uğur Tuncan'da katıldı.Ayrıca 39 Gençlik tribünü de Büyükkarıştıran sahasında yerini alarak takımlarını yalnız bırakmadılar. 

Sezon öncesinde yaptığı açıklamalarda Kırklarelispor'un bu konumda olmadığını sürekli belirten ve bu yıl ki hedeflerinin deplasmanlı bölgesel lig olduğunu söyleyen Kırklarelispor Başkanı Volkan Can amaçlarına ulaşmak için engelleri bir bir aşacaklarını ve sezonu namağlup tamamlayarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

 Can  "Kırklarelispor'un bu başarısındaki en büyük pay sahibi bizlere maddi ve manevi en büyük desteği sağlayan Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'dır. Tabi Kırklareli'ndeki diğer değerli büyüklerimizi de unutmamamız gerek. Kırklareli Valimiz Cengiz Aydoğdu, Milletvekillerimiz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Kiraz ve tüm Esnaf Odalarına teşekkür ediyoruz. Değerli büyüklerimizin maddi desteği ile bu takım bu yıl Bölge ligine, gelecek yıl da 2.profesyonel lige çıkabilir. Bugün Büyükkarıştıranspor karşısında aldığımız farklı galibiyet bizleri oldukça sevindirdi.

Görünen o ki Kırklarelispor bu yıl ligi açık ara önde kapayarak şampiyon olmayı kafasına koymuş durumda. Bu takım ve yönetimin mutlaka desteklenmesi ve bu destekle Kırklarelispor'umuzun amatör liglerden kurtulup geçmişteki günlerine dönmesi için maddi ve manevi desteklenmesi gerekmektedir.

Bu maya tutmuştur. Kırk yıllık maziye sahip, geçmişi zaferlerle dolu ve ilimizin adını taşıyan tek takım olan, Kırklarelispor'umuzun başarısı için artık kenetlenme zamanıdır diye düşünüyorum. Tüm Kırklarelililere bizleri geçmişteki günlerimize döndürdüğü için,  Kırklarelispor ruhunu yeniden canlandırdıkları için teşekkür ediyor, destek olmaya çağırıyoruz." Dedi.

Kırklarelispor Basın sözcüsü Faruk Ceylan'da Bu yıl mutlaka şampiyon olmak istediklerini, bunun için elden gelen her şeyin yapıldığını ve engel tanımadan yollarına devam edeceklerini söyledi.

Yeşil beyazlı ekibimiz kazandığı bu galibiyet ile Kırklareli Amatör Süper Ligi'nde birinci sırada yer alırken bu hafta kendi evinde Ahmetbey Güvenspor'u konuk ederek 3 puanın sahibi olmayı hedefliyor.