Haydi, Kırklareli Takımına Destek Çık

Türkiye Basketbol 2. Lig'inden sonra en önemli Lig olan Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Lig'inde mücadele eden Kırklareli Belediyespor Basketbol Takımı bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Başakşehir'i konuk ediyor.

HABER MERKEZİ
 Ligin ilk haftasında şanssız bir şekilde Çanakkale Belediyespor’a deplasmanda 70–58 yenilen Kırklareli Belediyespor bu hafta Lig’in en iddialı takımlarından Başakşehirspor’u seyircisinin desteğiyle yenmek istiyor.
Kırklareli Belediyespor’u tanıyalım.
Teknik Menajer: Kenan Evren Eytiş
İdareci: Oğuz Sevim
Antrenör: Nejat Deyrin
Yrd. Antrenör: Bora Bayramlı
Oyuncular: Ogün Deyrin, Burak Tiryakioğlu, Arda Tunç, Ersin Taşkın, Hayati Aylaz, Barkın Sergen Kireççi, Onur Erceylan, Emre Yücesar, Emrah Özarslan, Ceyhun Karaca, Ersin Oğuz, İlik, Umut Özkan, Taylan Gülmeden
Takım Antrenörleri Nejat Deyrin ve Bora Bayramlı yaptıkları açıklamada;
“Yeni kumlan bir lakını olduklarım ve ligi tanımak istediklerini ve altyapıdaki Genç - Yıldız, - Küçük Takımlara iyi bir hedef olacaklarım belirttiler.
Kırklareli Halkının bu Ligde kendilerine destek olmasını çok istediklerini şehrimizin adını Türkiye’de duyurma hedeflerinin çok güçlü okluğunu belirten, antrenörler; Deyrin ve Bayramlı bu cumartesi günü saat 16.00 'da Atatürk Kapalı Spor Salonunum oynanacak maçta tüm halkımız ve aileleri île birlikte olmak istiyoruz ve karşılamaya davet ediyoruz." dediler
Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan yapılan bir diğer açıklamada da takımımıza fazlasıyla güveniyoruz ve altyapısı sağlam olan takımımıza Halkımızın destek olması ve tezahürat için 21/ 11/ 2009..Cumartesi günü Saat: 16.oo’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda bizimle olması bizleri çok sevindirecektir” dediler. “Haydi, Kırklarelililer Belediyespor'a sahip çıkın” çağrısı geldi.
Servet Arslan, Nevzat Ertürk, Yaşar Yaşayan üçlüsünün yöneteceği Kırklareli Belediyespor Başakşehir  maçı bugün Saat 16.00’da Kırklareli Kapalı Spor Salonunda.(dy-ub)