Hazırlık maçında 2 bin 500 bilet satıldı

TFF Spor toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Kırklarelispor, Süper Lig takımlarından Beşiktaş ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında 2 bin 500 bilet satıldığı öğrenildi.

 


HABER MERKEZİ


Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, hazırlık maçının 1 hafta öncesinde bilet satışlarına başladıklarını belirterek, maç gününe kadar yaklaşık bin 800 bilet satıldığını söyledi.

Maç gününe kadar özellikle çevre illerin hazırlık maçına rağbet gösterdiğini ifade eden Can;

“Uzun yıllardır Kırklareli’de yapılmayan tarihi maçlardan birinin yapılmasından dolayı büyük sevinç duyuyoruz. Beşiktaş’ın Kırklareli’ne gelmesi hem kulüp olarak bizi, hem de Kırklareli halkına heyecan verdi. Biz yaptığımız hazırlık karşılaşmasında skora bakmadık. Bizim için önemli olan 3 büyüklerden birinin Kırklareli’ne gelerek bizi onurlandırmasıydı. Maç biletlerinin satışına biz 1 hafta önce başladık. Kırklareli’den maç gününe kadar ilgi yok gibi duruyordu. Hazırlık maçının olacağı güne kadar yaklaşık bin 800 bilet satışı gerçekleşti. Bu durum biraz üzücüydü. Ancak maç günü Kırklareli halkının gösterdiği ilgi ile turnikelerde 700 bilet satıldı” dedi.

Hazırlık maçı için satılan 2 bin 500 biletin toplam fiyatının yaklaşık 50 bin lira olduğu öğrenildi. (Ufuk Ertop)