Hazırlık maçında gülen taraf Kırklarelispor oldu

Hazırlık maçında gülen taraf Kırklarelispor oldu

 Kırklareli Süper Amatör Ligi’nin başlamasına 1 hafta kala hazırlıklarını sürdüren takımlar arasındaki hazırlık maçları da devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonunda Kapaklıspor ve Sarayspor ile hazırlık maçı yapan Vizespor son hazırlık maçını Kırklarelispor ile yaptı. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 27 Eylül Pazar günü epey çekişmeli geçen hazırlık maçında Kırklarelispor Vizespor’u 3- 2 mağlup etti.

Başta Vize Belediye Başkanı ve Vizespor Kulüp Başkanı Selçuk Yılmaz olmak üzere Vize Belediye Meclis Üyesi ve Vizespor Yönetim Kurulu Üyesi Özgen Kalkan ve Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can'ın da izlediği karşılaşmada, iki takımında yeni transfer ettiği oyunculardan bazıları ilk kez forma giyerken,  hazırlık dönemi geçirmemeleri ve uyum sıkıntısı çekmeleri nedeniyle oldukça zorlandıkları görüldü.

Karşılaşmanın 5. dakikasında, Vizespor’un basit defans hatası ile öne geçen taraf Kırklarelispor oldu. Maçın 1-0 olması ile ataklarını hızla arttıran Kırklarelispor birinci golün ardından 2 dakika sonra ikinci golü bularak, skoru 2-0’a getirdi. Kırklarelispor’un maçın başından itibaren Vizespor kalesine yaptığı kontra ataklar sonucunda 20. dakikada attığı gol ile maç, 3-0 oldu. Üçüncü golün ardından silkinen Vizespor, maçın 25. dakikasında ilk golünü kaydederek ilk yarıyı 3-1 yenik kapattı. Ikinci yarıda gol bulmak için ataklarını sürdüren iki tarafta yeni transfer oyuncularında hırs ve isteği ile kıran kırana bir maç geçti. Kırklarelispor’lu bir oyuncunun topu elle dokunması sebebiyle, maçın 85. dakikasında gerçekleşen penaltı atışı sonucunda maçın skoru da tayin edilmiş oldu 3-2.