"Hedefimiz, 3.lig"

'Hedefimiz, 3.lig'

Kırklareli Sanayispor’un başarılı file bekçisi Erman Tutulmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, takım olarak Kırklareli’ni 3. lige terfi maçlarında en iyi şekilde temsil etmek istediklerini, hedeflerinin 3.lig olduğunu söyledi.

Tutulmaz, ilk olarak kendisini şöyle tanıttı; “Kırklarelispor’un alt yapısından yetiştim. Daha sonra 1 yıl Kayaspor’da görev yaptım. Şu andaki takımım Sanayispor’da ise 8 yılı aşkın süredir, file bekçiliği yapıyorum. Bu süre içerisinde, arkadaşlarım ile birlikte, Istanbul’da bazı profesyonel takımlardan teklifler aldık. Ama bu teklifleri işim dolayısıyla geri çevirmek zorunda kaldım.”

Tutulmaz hafta sonu oynanacak Play-Off maçlarını da değerlendirdi. Başarılı kaleci; “Play-Off’larda birinci olup, ilimizi 3. lig terfi maçlarında en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Ilk maçımız Pazar günü saat 15.00’de Babaeski’de oynanacak. Tüm taraftarlarımızı bizi desteklemeye çağırıyoruz.

Genç bir kadromuz var. Bu yıl yükseldiğimiz Amatör Süper Lig’de iyi bir performans göstererek, Play-Off’lara kaldık. Inşallah buradan da alnımızın akıyla çıkararak, ilimizi 3. Lig’e terfi maçlarında en iyi şekilde temsil ederiz. Hedefimiz 3.lig” dedi.