Hem eğlendiler hem de desteklediler

Hem eğlendiler hem de desteklediler

Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu’nun ‘Okul Aile Birliği’, geçtiğimiz Cumartesi akşamı bir yemek düzenledi.

Okul öğrencilerinin bayan velileri, yine öğrenciler yararına düzenlenen gecede biraraya geldiler. Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği yemek, 17 Ocak Cumartesi akşamı saat 19:00’da ‘288 Restaurant’ta gerçekleşti. Düzenlenen geceye çok sayıda bayan veli iştirak etti. Çocuklarının yararına düzenlenen gece de anneler, doyasıya eğlenme fırsatıda buldular.

Saat 19:00’da canlı müzik eşliğinde başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Seyhan Tütüncüler, yoğun katılımdan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, çocuklarının geleceğinin herşeyden önemli olduğunu söyledi ve bu gecenin, hem öğrencilerin eğitimine bir katkı, hem de annelerin gönlünce eğlenmesine vesile olan bir organizasyon olduğunu dile getirdi.

Gecenin en büyük sürprizi ise saat 21:00’da gerçekleşti. Sürprizi açıklamak üzere mikrofona gelen Aslı Tosun şunları söyledi:

“Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alıp, iyi bir geleceğe sahip olmasında katkıları hiç bir zaman yadsınamayacak ve okulda cefakarca 25 yıl ve üzerinde eğitim vermiş olan ve hiç bir ayrım yapılmadan seçilen 7 tane bayan öğretmenimize şükran plaketi verilecektir.”

Aslı Tosun, öğretmenlere plaket verecek olan isimleri tek tek anons etti.

Bu öğretmenlerden Nuriye Canverdi’ye Buket Gövce; Emine Yılmaz’a başkan Birol Inan’ın eşi Canan Inan, Nuray Zaralı’ya Seyhan Tütüncüler, Aynur Sızan’a Füsun Akarsu, Ayfer Tomruk’a Semra Muhacir, Şükriye Ülger’e Hacer Efe ve Havva Yüksel’e yine sunumu gerçekleştiren Aslı Tosun plaketlerini takdim ettiler. Bu sürprizle oldukça duygulanan öğretmenler, verilen plaketlerden ötürü sahip oldukları mutluluğu belirtirken, gecenin düzenlenmesine ve bu vefalı davranışa katkısı olan herkese teşekkür ettiler.

Solist eşliğinde devam eden gecede, saat 22:00’da bir de çekiliş düzenlendi. Füsun Akarsu’nun organize ettiği çekilişte, sembolik olarak satışa sunulan hediyelikler numaralandırıldı ve katılımcılara sunuldu. 

Yapılan çekiliş sonrasında çeşitli hediyeler dağıtılırken, satışı yapılan eşyalardan elde edilen gelir, Hamdi Helvacıoğlu Ilköğretim Okulu ve öğrencilerinin yararına toplanmış oldu.

 Canlı müzik eşliğinde devam eden yemek, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Bayanlar da doyasıya eğlenerek okul yararına düzenlenen bu gecenin tadını çıkardılar.