HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Kırklareli'ndeydi

Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu dün Kırklareli'ne gelerek Şampiyon Grand Otel'de düzenlenen törenin ardından İnci Pasajı'ndaki İl Binası'nın açılışını yaptı.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu tarafından 04 Eylül 2008 tarihinde kurulan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) tüm ellerde teşkilatlanmasını devam ettiriyor. Kurulduğu günden bu yan 6 ay süre geçen partinin Kırklareli İl Başkanlığı’nın açılış törenine katılmak üzere HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu dün Kırklareli’ne geldi.
Kırklareli İl Başkanlığı tarafından saat 15.30’da Kırklareli Şampiyon Grand Otel’de düzenlenen toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. HEPAR İl Başkanı Yusuf Vural Şahin’in yaptığı açılış konuşmasının ardından, İl Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi sunuldu.
Sinevizyon gösterisinin sunumunun tamamlanmasının ardından kirsiye gelen Pamukoğlu, kendilerinin iktidara geldikleri takdirde milleti devletin efendisi yapacaklarını belirterek şunları kaydetti:
“Tarım ve hayvancılık alanlarını bütün gücümüzle destekleyeceğiz. Elektrikten, suya, gübreden mazota kadar her şeyde destekleyeceğiz. Önce toplumu besleyeceğiz. Sağ taraf bozacı, sol taraf şıracı. Hepsi halkım emeğini çalıp, çırpmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Bunların hepsi bir gün yargılanacak. Biz milletin hakkını millet’e vereceğiz. Hiç bir yere de kaçamayacaklar. Ülkenin nesrine giderseler gitsinler o Ülkenin güvenlik güçlerince yakalanacak ve bizlere teslim edeceklerdir. Dengesiziz bir Devlet içersindeyiz. Genel merkezler, Kamu kurumlarına baktığınızda kırmızı mermerler, çeşitli süslemeler, yanı sıra trilyonluk arabalarla geziyorlar. Bunlar çocuklarımızın, torunlarımızın, bizlerin mallarını satıyorlar. Ülkemize yılda 7 milyon Dolarlık kaçak et girmekte, 3 milyon Dolar’a yakında gıda ve hububat giriyor. Biz bunları karşılayacak bir ülkeyiz.”
* “Biz Dokunulmazlıkları Kaldıracağız”
Pamukoğlu dokunulmazlıkları kaldırarak siyasetçileri de vatandaş yapacaklarını belirterek: “Dokunulmazlıkları kaldırarak sığındıkları duvar arkalarından çıkaracağız. Biz gecede çıkaracağımız kanunla onları da vatandaş yapacağız. Bu ülkede vatandaş olmak çok zor, görsünler vatandaş nasıl olunuyor. Ülkemiz içerde güvensizlik ve huzursuz iken dışarıdan ise sürekli baskı gören bir Ülke halindeyiz.
Giden hal halkın canını sıkarken benimde bir o kadar canımı sıkıyor. Bunun için bizde bu yola girdik. Ülke baştan aşağıya kadar soyulmuş Türkiye 202 Ülkeden ekonomisi Hırsızlık yüzünden çökmüş 4. Ülkedir.” dedi.
Pamukoğlu daha sonra Parti binasına giderek parti binasının açılışını yaptı. Pamukoğlu Parti Binasında Hak ve Eşitlik Partisi Kırklareli İl Başkanı Yusuf Vural Şahin’e rozet takarak en Genç İl Başkanı olduğunu söyleyerek başarılar diledi. (s)