"Her zaman Önadım Medya Grubu'nun yanındayız"

'Her zaman Önadım Medya Grubu'nun yanındayız'

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, resmi ilan yayınlama hakkını geri kazanan Önadım Medya Grubumuz’a, gelişmelerden duyduğu memnuniyetini dile getirmek adına bir “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Altıntel, Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Zekeriya Dinçkol ve Gazetemiz Haber Muhabiri Nesrin Işık’ın konuğu oldu.

24 Haziran Çarşamba günü saat 13:30’da gazetemiz tesislerini ziyaret eden Altıntel, Önadım Medya Grubu’nun resmi ilan yayınlama hakkını tekrar geri kazandığı için çok mutlu olduğunu belirterek, çalışanlarımızı tebrik etti.

Önadım Medya Grubu’nun resmi ilan yayınlama hakkınının elinden alındığı günden itibaren, konu ile ilgili olarak derin bir üzüntü duyduğunu dile getiren Turhan Altıntel, hakkın geri kazanım sürecinde grubumuzu desteklediğini önemle vurguladı.

Altıntel, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetimi olarak her zaman Önadım Medya Grubu’nun yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydetti.

“Süneye karşı biyolojik bir mücadele veriyoruz”

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak da gazetemizi aydınlattı.

Her daim çiftçinin yanında olduklarını vurgulayan Başkan Altıntel, özellikle süne mücadelesinde ilimizin önemli yol katettiğini söyledi.  Altıntel; “Kırklareli Tarım Il Müdürlüğü’nce laboratuarlarda yaklaşık 1 Milyon parazitoit üretildi. Süneye karşı biyolojik bir mücadele veriyoruz.

 3 yıl içerisinde bu konuda başarılı olacağımıza inanıyorum. Gerek ilimizde, gerekse Türkiye’de çok ciddi bir arpa-buğday üretimi yapılıyor.

Süne bulaşık alanlarda gerekli tedbirler alınmadığı ve mücadele yapılmadığı takdirde büyük ölçüde verim ve kalite kayıpları olabiliyor. Dolayısıyla bizler de gerekli önlemlerimizi almalıyız” dedi.

Önemli bir toplantı öncesi gazetemize ziyarette bulunan Altıntel, daha sonra iyi dilekler ile Önadım Medya Grubu Tesisleri’nden ayrıldı.