"Hiçbir şeyi duyamıyoruz"

Kırklareli merkez ilçenin özellikle dış kısımlarında kalan mahallelerinde yaşayan vatandaşlar Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan anonsları duyamamaktan şikayetçiler.

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından gün içerisinde yapılan anonslar merkez ilçenin kenarında bulunan mahallelerinden duyulamıyor. Buralarda oturmakta olan vatandaşlar yeterli hoparlör sisteminin olmamasından dolayı Kırklareli’ndeki etkinliklerden haberdar olamadıklarını belirterek şunları kaydediyorlar:
“Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan anonsları duyamıyoruz. Özellikle şehir merkezinde bulunan hoparlörler maalesef ki kınar mahallerde yeteri kadar bulunmuyor. Bu sebeple de kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapılan ilanları duyamıyoruz. Ya da ölmüş bir yakınımızın anonsunu duyamadığımızdan cenazesine katılamıyoruz.
Hoparlörlerden elektrik ve su kesintilerinin yapılacağı, çeşitli kültür etkinliklerinin yapılacağı duyuruları yapılıyor ancak bunları duymadığımızdan gerekli önlemleri alıp, kültürel olaylara katılamıyoruz. Yetkililerden hoparlörlerin sayılarını arttırmalarını ve seslerini biraz yükseltmelerini istiyoruz.” (s)