Hikmet Yıldırım'dan "Ekonomi" Dersi

Kırklareli'de uzun yıllar Saadet Partisi'nin (SP) değişik birimlerinde görev yaptıktan sonra Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hikmet Yıldırım 'Farklı Çözüm: Ekonomi' konusunda bir Konferans verdi.


HABER MERKEZİ

Aynı Zamanda Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Teşkilatlanma Başkanı da olan Yıldırım, 27 Mart 2010 Saat 20.00’de Silivri Merkez İlçe Binası’nda verdiği konferansla ilgili olarak şunları kaydetti:
“Bilindiği gibi 23 Ocak 2010 günü Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından verilen “Farklı Çözüm: Ekonomi” konferansı ile Saadet Partisi ekonomiyi gündeme taşıma konusunda atağa kalkmıştı. Milli Görüş’ün ekonomiye bakışını ve Saadet Partisi’nin ekonomi anlayışını, 8 yıllık AKP iktidarının Türkiye’yi getirdiği durumu ve buna karşılık Saadet Partisi olarak çözümlerini büyük ilgi gören bu konferans ile halka duyurmuştu.
Genel Başkanımız; “Pandora’nın kutusu açıldı, Pandora’nın kutusu ekonomidir” şeklinde ekonomik konuların Türkiye için ne denli önemli olduğunu sık sık vurguluyor. Aslında en önemli sorunlardan olan, ancak yoğun siyasi gündem arasında göz ardı edilen ekonomik meseleler, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığınca da önemle ele alınıyor. Teşkilatlara ve halka, mevcut hükümetin ekonomiyi getirdiği durumu ve Saadet Partisi’nin iktidara geldiğinde ekonomik sorunları nasıl çözeceğini anlatmak amacıyla düzenlenen konferanslar, tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da hızla devam ediyor. Bu çerçevede İstanbul Ekonomik Konular Başkanlığınca şuana kadar farklı ilçelerde 12 adet konferans düzenlendi.
Geçtiğimiz hafta sonu ise adeta “Ekonomi Çıkarması” diye nitelenebilecek bir konferanslar yoğunluğu vardı. Bu kapsamda 27 Mart 2010 Cumartesi günü Silivri Merkez İlçe Binamızda verdiğim konferansa ekonomi ile ilgili konuları anlattım.” (s)