Hikmet Yıldırım Dış Ilişkiler Başkan Yardımcılığına getirildi

Hikmet Yıldırım Dış Ilişkiler Başkan Yardımcılığına getirildi

16 Ağustos tarihinde Istanbul’da gerçekleşen Saadet Partisi Istanbul Il Kongresinde, Saadet Partisi yeni Il Başkanı Erol Karaduman olmuştu.

Gerçekeleşen kongre sonrasında Saadet Partisi Il Yönetim Kurulunda görev dağılımı da geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Istanbul Il Başkanlığı binasında yapıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a yakınlığı ile bilinen Kırklarelili siyasetçi ve iş adamı Hikmet Yıldırım da gerçekleşen bu kongrede Saadet Partisi Istanbul Il Başkanlığı yönetim Kurulu üyeliği ve büyük kongre delegeliğine seçildi.

Yapılan kongre sonrasında yeni yönetim geçtiğimiz hafta içerisinde görev dağılımı da yaptı. Yapılan görev dağılımı sonucunda Hikmet Yıldırım Saadet Partisi Dış Ilişkiler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Aynı zamanda Yıldırım’ın Balkan Ülkeleri özellikle Makedonya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Kosova gibi ülkelerle ilgili çalışmalar yapacağı ve bu ülkeler ile ilgili çalışmalara başlanıldığı öğrenildi.

Aynı zamanda Çatalca Ilçe Sorumlusu olan Hikmet Yıldırım’ın birinci derece Çatalca, bölgesel olarakta Silivri, Büyükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt gibi Trakyalıların yoğun yaşadığı ilçeler ile ilgili çalışmalar yapmak üzere de görevlendirildiği öğrenildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un “Istanbul’da görev yapan her yönetim kurulu üyesi doğduğu şehrin de Il Başkanıdır.

Kendi şehirleri içinde çalışmalar yapacaktır.” sözleri doğrultusunda Saadet Partisi Istanbul Il Yönetim Kurulu üyesi Yıldırım’ın Kırklareli’nde Saadet Partisi olarak çalışmalar yapması duyumlar arasında.