Hızırbey Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan kermes

Hızırbey Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan kermes

Hızırbey Eğitim ve Kültür Vakfı Yardıma muhtaç öğrenciler yararına dün bir kermes düzenledi. Kermes, 15 gün süre ile Karakaş Mahallesi Zincirlikuyu Caddesindeki adreste ürünlerini sergilemeye devam edecek.  Elde edilecek gelirle yardıma muhtaç olan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan vakıfın kermesine ilgi oldukça fazla. Kermeste, ev yapımı makarnalar, tarhanalar, köy ekmekleri gibi birçok gıda ile birbirinden şık kıyafetler satışa sunuldu.      

Kermese alış veriş yapmaya gelen vatandaşlar, Hızırbey Eğitim ve Kültür Vakfı’nın çok güzel bir iş yaptığını yardıma muhtaç olan öğrencilere yapılacak olan yardımlar içinde herkesin bir katkıda bulunması gerektiğini, bu nedenle de Kırklareli halkının bu konuya duyarsız kalmayarak, düzenlenen kermese gereken ilgiyi göstereceklerini söylediler.

Kermesi gezmeye gelen vatandaşlara, gözleme yapan ve bunları cüzi bir miktara satan grup ise sempatik ve cana yakın davranışlarıyla ilgi çekiyorlar.

Ayrıca kermeste birbirinden çarpıcı hediyeler de yer almakta; Fırın, Web Kamera, Halı, Yolluk, Seramik Sepha, Altın Yonca, Güneş Gözlükleri, Avize, Piknik Tüpü, Alış-Veriş Çekleri ve süpriz hediyeler şanslı vatandaşlarımızı bekliyor..