Hizmet tanıtım aracı Tekirdağ yollarında

Yapılan hizmetlerin ve gerçekleştirilen projelerin halka yerinde tanıtmak amacıyla Tekirdağ Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet aracı seferlerine başladı.

Araç tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Aygün;
“5 yılda neler yaptığımızı halkımıza yerinde göstermek amacıyla böyle bir proje tasarladık ve uygulamaya koyduk. Hizmet tanıtım aracımızla hergün 40-50 vatandaşımızı şehir tutu ile yaptığımız hizmetleri yerinde anlatacağız. Vatandaşlarımız belediye çalışmalarından ayrıntılı bir şekilde bilgi sahibi olacak. Tekirdağ'da 5 yılda neler olmuş, belediye 5 yılda neler yapmış bunları en ince ayrıntısına kadar öğrenecek. Belediye hizmetlerinden haberdar olmayan vatandaşımız kalmayacak" dedi.
Konuşmanın ardından vatandaşlarla birlikte hizmet tanıtım otobüsüne binen Başkan Aygün, şehir turu ile vatandaşlara yapılan hizmetleri yerinde gösterdi, ayrıntılı bilgiler verdi. Başkan Aygün'ün 5 yılda önemli çalışmaların altına imza attığını söyleyen vatandaşlar da uygulamadan son derece memnun kaldı. Tekirdağ Belediyesi hizmet tanıtım aracı her gün saat 10.00’da Tuğlalı Park önünden hareket edecek. (s)