‘Hizmete devam'

DP Evrensekiz Belediye Başkanı Halim Birgül 7. Kahvehane ziyaretini Sezai Tonel Kahvesine yaptı. Açılış konuşmasını DP Evrensekiz eski Belediye Başkanı Lütfi Ergülmez yaptı.

DP Evrensekiz eski Belediye Başkanı Lütfi Ergülmez şunları söyledi;
“Değerli Evrensekizliler, 1994-1999 yılları arasında bana 5 yıl Evrensekiz Belediye Başkanlığı görevini verdiniz. 1999 yılından bugüne kadar 10 yıldır bu görevi şu anda adayımız ve Evrensekiz Belediye Halim Birgül, şerefle götürüyor. 10 yıldır bu Başkanla beraberim. Hayatım boyunca normal standartlarda yaşam süren bir insan olarak, her zaman doğrunun yanında oldum. Hiç yanlışını görmediğim bu Başkan’ın yanında olmaktan başka doğal bir davranışım olamazdı.
Değerli dostlar artık kendi kararımızı ve geleceğimizi belirleme zamanı yakın. Hiçbir zaman beldenin 5 yıllık mutluluğunu pazarlanacak bir ürün görme, zorlamaya, boyun eğme. Kapalı oy verme yerinde bir an geleceğini düşün, geçmişini hatırla, içinden geldiği gibi kaderini tayin et. Sizlerden dileğim bize daima Evrensekiz Partiliyim diyen Başkanımız için hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun, hiç olmazsa 5 yılda bir defa Halim Birgül Partili ol diyerek Meclis Üyesi arkadaşlarımı tanıtmak istiyorum. Serkan İnce, Halil Demiral, Naci Karaman, Kemal Arda, Hayri Kurtulmuş, Sinan Metin, Süleyman Ergülmez, Mahmut Ekim’dir” dedi.
Daha sonra ise DP Evrensekiz Belediye Başkanı Halim Birgül şunları söyledi:
“Değerli Evrensekizliler, bu görevi devraldığımızda hedefimiz temiz, çağdaş bir Evrensekiz meydana getirmekti. Yaptığımız ve yapacağımız her hizmet bizlerin birlik ve beraberliğini pekiştirecektir. Belde halkımız arasında hiçbir parti ve düşünce ayırımı gözetmeden hizmetlerimiz devam edecektir.
- Yeni dönemimizde ilk işimiz 2006 yılında Lüleburgaz, B.Karıştıran ve Evrensekiz Belediyeleri ile beraber yaptığımız Doğalgaz Döşeme Protokolü gereğince doğalgaz döşemesi yapılırken, altyapıyı, telefon hatlarını ve elektrik tesislerinin de yer altına alınması olmak üzere tamamlayacağız. Bu yüzden altyapıyı 2006’dan beri bekletiyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Altyapıyı, doğalgaz şebeke döşemesi ile beraber bitireceğiz. Mezarlıklarımızın düzenleme çalışmalarını aynı titizlikle devam edeceğiz.
- Spor kulübümüze antrenman sahası yapılacak. Mevcut stadımızın bozulan direnajı tamir edilerek, çimlerini yenileyip örnek sahayı Beldemizin hizmetine sunacağız inşallah.
- 12 Belediyenin ortak kuruluşu olan KİRKAP-2 Projesi ile çöp sorununu kökünden çözeceğiz.
- İmara açılan yerleşim yerlerinin altyapı ve yol düzenlemelerini tamamlayacak, ayrıca tek parke döşemesi olmayan (İtirazlar sonuçlanmadığı için) Bayraktepe – Fatih Caddesi arasındaki parke döşemesini de bitireceğiz. Bu yol sizin yolunuz, korumak bizim işimiz.
- Çalışan ailelerin çocuklarının bakım ve eğitime hazırlık çalışmaları için Belediyemiz himayesinde Çocuk Kreşi açacağız.
- Pazar yerini kapalı bir hale getireceğiz ve pazarımız Trakya beldelerinin örnek pazarı olacak.
Düğün Salonumuzu kapalı hale getirip, seyyar kapaklarla istenildiği zaman kışlık, istenildiğinde de yazlık olmasını sağlayacağız.
Kıymetli Hemşerilerim. Bana 10 yıl güvendiniz. Ben de 10 yıl boyunca bu güvene lâyık olmaya çalıştım. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim. Hizmetlerimizin devamı için, güveninize ve onayınıza Belediye Başkan Adayı olarak yeniden talibim. Ben sizi hiç mahçup etmedim, sizlerin de beni utandırmayacağınızı umuyor, hangi partiye mensup olursanız olun oy verme günü sizlerin desteğini bekliyorum. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”. (nt)