"Hizmette kusur etmeyen karşılığını alıyor"

Kırklareli'nde yaklaşık 2 ay önce açılan Köşem Çorba ve Köfte Salonu'nun sahibi Halim Bayrak; 'Kriz döneminde hizmette kusur etmeyen karşılığını alıyor' dedi.


Yaklaşık 2 ay önce Kırklareli Karakaş Mahallesi Ambarlar Sokak No 17’de Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’un da katılımıyla açılışı yapılan Köşem Çorba ve Köfte Salonu müşterilerine hizmetin en iyisini sunmaya devam ediyor. Çorba ve köfte çeşitlerinin bulunduğu yemek salonundan dışarıya da servis yapılıyor. Ülkemizin içerisinde bulunduğu kriz ortamında işyeri açtığını, fakat krizden fazla etkilenmediğini söyleyen işyeri sahibi Halim Bayrak; “Dükkanımı açtığım sırada da şuan olan kriz ortamı vardı. Fakat günümüzde kriz gerçeğinin yanı sıra hizmette kusur etmeyen esnafın karşılığını aldığı gerçeği de var. Bunun bilincinde olarak elimizden geldiğince hizmette kusur etmemeye çalışıyoruz. Yeni bir işyeri olmamıza rağmen vatandaşın bizi tercih etmesi iyi hizmet etmemizin göstergesidir.
Salonumuzda yaptığımız servisin dışında evlere ve işyerlerine de servislerimiz var. 0288 214 98 90 numaralı telefondan bizlere ulaşan müşterilerimizin siparişlerini hızlı bir şekilde istedikleri adrese teslim ediyoruz. Kırklareli halkına bizleri tercih ettiği için teşekkür ederiz” dedi.(ay)