Hoş geldin 2010

Hoş geldin 2010

Önceki gün 31.12.2009 yani 2009'un son günüydü. Dünyanın her yerinde olduğu gibi şehrimizde de büyük bir coşku vardı. Sokak süslemeleri hazırdı. Eğlence mekânlarında hazırlıklar tamamlanmıştı. Kırklareli halkı 2010'u bekliyordu, artık.

Her zaman olduğu gibi Vilayet Meydanı tıklım tıklımdı. Kırklareli halkı Gece 22:00'dan sonra Vilayet Meydanına akın etmeye başladı. Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan'ın kurdurduğu orkestra ortamı yavaş yavaş ısıtmaya başladı. Bu arada dolaştığımız eğlence mekânlarında da durum farklı değildi. Yılbaşı coşkusu giderek artmaya başlamıştı. Kimi mekân dj'ler ve dansçı kızlarla, kimi mekân ise orkestra ve sanatçılarıyla müşterilerinin isteklerine cevap vermeye çalıştı. Her sene olduğu gibi alkolü fazla kaçıran gençler arasında çıkan ufak tefek tartışmalar yaşansa da mekânlarda mekân sahipleri tarafından sokakta çıkan tartışmalar ise görevli polis ekipleri tarafından fazla büyümeden engellendi.

Saatler 00: 00’a gelirken Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan halkımızın arasındaydı. Belediye tarafından kurulan orkestra ya gelen Cavit Çağlayan mikrofonu eline aldı. Çağlayan " 2009 zor bir yıl oldu bizim için, inşallah 2010 da bu zorlukları atlatırız. 2010'da herkese ilk baş Allah'tan sağlık, bekârlara eş, çocuğu olmayanlara çocuk diliyorum" dedi. Daha sonra ise orkestra solisti mikrofonu eline alıp 10'dan geriye doğru saymaya başladı.

Halkımız da soliste eşlik ettiler. Solist "sıfır" dediğinde ise 10.cu yıl marşıyla beraber büyük bir havai fişek gösterisi oldu. Halkımız ilgiyle bu gösteriyi izledi. Ardından ise hareketli parçalar ve roman havaları ile göbek atarak eğlenen kalabalık yeni yıla bu şekilde merhaba dediler. Bu esnada Emniyet Güçlerimizin Vilayet önünde yeni yıl tebrikleşmesi vardı. Il Emniyet Müdürü M. Behzat Cambazoğlu Emniyet Güçlerinin yeni yılını herkesin elini sıkarak tebrik etti. Gece 01: 00'a kadar halk Vilayet meydanını boşaltmadı. 01:00'dan sonra yorulan halkımız yavaş yavaş evlerine dağıldı. Evlerine dönmeye çalışan insanların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Biz de gazetemiz adına 2010 yılının Kırklareli halkına sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz.

Gençler DJ Mec Fly ile uçuşa geçti

Dj Mec Fly yeni yaşını verdiği konserde kutladı

Yılbaşı gecesi tüm Kırklareli genelinde olduğu gibi bar’larda da da coşku ile kutlandı. Ailesi Kırklarelili olan dünyaca ünlü dj(diskjokey)’lerinden olan DJ Mec Fly(Cem Uçar) yılbaşı partisinde Kırklareli’ne gelerek muhteşem bir performans sergiledi. Yeni albümünün parçalarını da ilk kez Kırklareliler’le paylaşan Mec Fly, doğum gününü de verdiği konser esnasında kutladı.

Kırklareli Kavaklı yolu üzerindeki Clubar’da gerçekleşen yılbaşı partisinde gençler sabahın erken saatlerine kadar elektronik müzik eşliğinde eğlendi. Dj Mec Fly’ın menaceri Emre Cebeci tarafından organize edilen yılbaşı partisi Dj Mec Fly’ın da Clubar’ı onurlandırması ile Kırklareli’nin en alternetif yılbaşı etkiniliği olarak hafızalara kazındı. Saat 21:00’da partiye kapılarını açan Clubar’da eğlence ve coşku biraradaydı. 20 TL giriş ücreti ile ilk içkinin ücretsiz olduğu parti, renkli görüntülere sahne oldu. Dj Mec Fly’ın turntable’ın başına geçmesi ile başlayan partide içkiler adeta su olup aktı. Genelde genç kesimin katıldığı partide sunulan hizmet ise kusursuzdu. Çok sayıda komi tarafından yapılan hizmet katılımcılardan tam not aldı. Gece yarısına gelinmesi ile birlikte 10,9,8 diye hep bir ağızdan yapılan sayımın ardından Dj Mec Fly doğum günü pastasını kutladı. Ayrıca partiye katılanlarda Mec Fly’ın yeni yıllarını tebrikledi.

Dj Mec Fly’ın verdiği konser ile faaliyete giren Clubar katılımcılar tarafından beğenildi. Bar’ın dış mekanının da oldukça güzel peyzajlı olması bahçe kısmında da eğlence yapılmasına olanak sağladı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren partide gençler dans ederek doyasıya eğlendi. Dj Mec Fly’ın çaldığı parçalar ise katılımcılardan tam not aldı. Sahne performansı ile adeta eşi bulunmaz bir partiye de olanak sağlayan Dj Mec Fly’ın önümüzdeki aylarda da Kırklareli’nde performans sergilemesi bekleniyor.

Cafe 288, Akkuş Kaya Otel ve Paşa Cafe’de sınırsız eğlence vardı

Kırklareli’nin tanınmış eğlence mekanları da yeni yıla sınırsız eğlence ile girdiler. Cafe 288 Restaurant ve Paşa Cafe, Djlerin şarkılarıyla dans edenlerle doldu taştı. Paşa Cafe’de insanları coşturan dansçı kızlar ise yılbaşı gecesine ayrı bir güzellik kattı. Cafe 288 Restaurant’ın leziz menüsü eşliğinde hem eğlenen hem de yeni yılı karşılayan 7’den 70’e herkes muhteşem saatler geçirdiler.

Yılbaşı gecesi Akkuş Kaya Otel’de de düzeyli bir eğlence vardı. Tezer Pekçeer gitarıyla en güzel şarkılarını davetliler için çaldı. Oldukça leziz bir akşam yemeği eşliğinde, eğlenen katılımcılar Akkuş Kaya Otel’de yeni yılı karşıladılar.