Hoşgeldin Bertuğ bebek

Hoşgeldin Bertuğ bebek

Önadım Medya Grubu çalışanlarından Kırklar Haber gazetesi muhabiri Bahtiyar Kakan ile eşi Tuba Kakan dün dünyaya gelen bebekleri Bertuğ’u karşılamanın mutluluğunu yaşadılar. Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi’nde dünyaya ‘merhaba’ diyen Bertuğ, Kakan ailesinde büyük heyecan ve sevinç yarattı. Dün saat 12:00 sıralarında bir erkek çocuğu dünyaya getiren ve bebeğini kucağına alarak ziyaretçileri kabul eden Tuğba Kakan’ın anne olma sevinci gözlerinden okunurken, Kırklar Haber muhabiri Bahtiyar Kakan da babalık heyecanı yaşadı.

10 Haziran 2007 tarihinde hayatlarını birleştiren Bahtiyar ve Tuba çifti aşklarının ilk meyvesini büyük mutlulukla karşılarken, Kırklar Haber muhabiri Bahtiyar Kakan heyecan ve mutluluğunu şu ifadelerle dile getirdi: “Evlilik çok kutsal bir kurum. Ancak çocuk sahibi olmak bambaşka. Bu paha biçilmez mutluluğu herkesin yaşamasını diliyorum. Şu anki hislerimi kelimelerle ifade etmek oldukça zor.

Bu mutlu günümüzde yanımızda olan aileme ve başta Öznur Tüzün olmak üzere Önadım Medya Grubu’nun tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Bizler de Medya Grubumuz çalışanı ve Kırklar haber muhabiri Bahtiyar Kakan’ın bu mutluluğuna ortak olduğumuz ifade ediyor ve “Allah analı babalı büyütsün” diyoruz.