Huzurevi'ni ziyaret edemedik!

Huzurevi'ni ziyaret edemedik!

21 Haziran’da kutlanılacak olan Babalar Günü dolayısıyla, Önadım Medya Grubu çalışanları hem yaşlılarımızla dertleşmek, onlarla sohbet etmek, hem de kendilerinin Babalar Gününü’nü kutlamak, onların gönüllerini almak için Huzurevi’ni ziyaret etmek istediler. Çünkü biz biliyoruz ki, babalar sadece yılın bir gününde değil, hergün hatırlanmalıdır.

Bu kapsamda, Huzurevi’ni telefonla arayan muhabirlerimiz, babalarımızı ve tüm yaşlılarımızı ziyaret etmek istediklerini belirterek, randevu almak için aradıklarını kaydettiler. 

Ancak Huzurevi görevlisi tarafından verilen cevap oldukça ilginç ve bir o kadar da şaşırtıcıydı; “Pazar günü olduğu için, toplu ziyaretler gerçekleştirelemiyor. Bu tür ziyaretler için Müdür beyin onayı gerekmektedir.”

Hafta sonu olduğu için Huzurevi Müdürü, makamında bulunmuyor. Dolayısıyla, hafta içinin yoğunluğu ile boğuşan, sadece hafta sonları boş vakti olan biriyseniz, Huzurevi’ni ziyaret edemiyorsunuz (!)

Önadım Medya Grubu çalışanları bu şaşırtıcı cevabı aldıktan sonra, Huzurevi’ni ziyaret edememenin üzüntüsünü yaşadılar. Dileriz, bu hassas konu yetkililer tarafından göz önünde bulundurular da; Sadece özel günlerde değil, her gün yaşlılarımızı ziyaret etmek isteyen duyarlı insanların istekleri de dikkate alınır.