İbrikçi'den gazetemize veda ziyareti

AK  Parti Kırklareli eski İl Başkanı Ahmet İbrikçi gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kırklareli eski İl Başkanı Ahmet İbrikçi gazetemize veda ziyaretinde bulunarak gazetemiz imtiyaz sahibi Elmas Cankurt ile görüştü. Ziyaret sırasında hiçbir zaman makam sevdalısı olmadığını söyleyen İbrikçi; “Bilindiği üzere partimizin ilimizde 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi ve ben yapılan kongrede İl Başkanlığına aday olmadım. Çünkü ben hiçbir zaman makam sevdalısı olmadım. Partimizin ilimizdeki kurucu üyelerinden biriyim. Bu güne kadar hangi görev verildiyse layıkıyla yerine getirildim. İlk il başkanı olduğum dönem atanarak il başkanı olmuştum. Ardından yapılan kongrede aday oldum ve tekrar il başkanlığına seçildim. Şuan ise ilimizde teşkilatımızı en üst seviyede, zirvede bırakmanın gururunu yaşıyorum. 2007 Milletvekili seçimlerinde ilimiz genelinde partimize 41 bin 848 oy verilmişti. 29 Mart 2009 seçimlerinde ise İl Genel Meclisi Üyeliği seçimlerinde oy sayımız yüzde 6.27 artış göstererek 59 bin 544’e ulaştı. Biz bu oy oranıyla Türkiye Genelinde 81 il arasında en fazla oy artışı gösteren 3. il olduk” dedi

“Görevden veda ettim gönülden değil”

Bundan sonra da AK Parti için çalışmalarda bulunacağını belirten Ahmet İbrikçi; “Diğer yandan bir önceki seçimlerde ilimiz genelinde partimiz 5 belediyeyi alabilmişti. 29 Mart seçimlerinde ise bu sayı 11’e çıktı ve şuan Kırklareli’nde en fazla belediyeye sahip partiyiz. Bizi 10 partiyle CHP takip ederken geriye kalan 5 belediyeyi de diğer partiler paylaştı. Bu oyların alınmasında büyük katkısı olan teşkilatlarımıza da gönülden teşekkür ediyor, siyaset hayatlarında başarılar diliyorum. Partimizde yeni İl Başkanı olan Yurdaer Ulus’un çok daha iyi çalışmalar yapacağına inanıyor ve çalışmalarının her zaman destekçisi olduğunu belirtmek istiyorum. Çünkü ben görevden veda ediyorum, gönülden değil.
Gazetecilik 5. büyük güç olarak biliniyor. Bu gücü kendi menfaati için kullanmayan Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi çalışanlarını ve yönetimini gönülden tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Bu vesileyle gazetenize katkılarından dolayı teşkilatım adına teşekkür ediyor ve hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Bende teşkilatım adına hakkımızı helal ettiğimizi belirtmek istiyorum” dedi.