IBRIKÇI MANTAR TOPLUYOR!

IBRIKÇI MANTAR TOPLUYOR!

İl başkanlığı'nın son aylarında gazetemizde yayınlanan iddialara sert çıkışlarıyla dikkati çeken Ahmet İbrikçi, bununla da yetinmeyip gazetemizin de içinde bulunduğu ÖNADIM MEDYA Grubu'nu hedef alan maddi ve manevi bir yıpratma kampanyasına başlamıştı.

Kırklareli Valiliği, Basın Müdürlüğü'ne yaptığı şikayet ile ÖNADIM ve KIRKLAR HABER gazeteleri ani olarak denetlenmiş, denetleme sonunda Ibrikçi'nin iddialarının doğru olmadığı teyit edildiği ancak, 2008 Ekim ayının sigorta primlerinin geç ödenmesi sebebi ile resmi ilan yayınlama hakkımızın iptal edildiği tebliğ edilmişti.

Önadım Gazetesi olarak her olayda olduğu gibi iddialarımızın ardında olmaya devam edeceğimizi, araştırmalarımızın gelişmelerini Kırklareli halkı ile paylaşacağımızı beyan etmiştik.            

Sayın Ibrikçi'nin Il Başkanlığı görevi 6 Haziran tarihinde yapılan AKP Kırklareli 3. Olağan Genel Kurulu'nda son bulmuştu. Ertan Özbek ve Yurdaer Ulus arasında gerçekleşen seçimde AKP Kırklareli yeni Il Başkanı Yurdaer Ulus seçilmişti.

Il Başkanlığı görevi bitmesine rağmen fütursuzca yaptığı icraatlara bir türlü son vermeyen Ahmet Ibrikçi Karakaş Mahallesi Çukur Sokak No/11 adresindeki Ibrikçi ailesine ait eski bir evde mantar üreterek ürettiği mantarların satışını yapıyor.

Mahalle halkından aldığımız bilgilere göre Ahmet Ibrikçi'nin, AKP Kırklareli Il Başkanlığı görevine devam ettiği süre içinde bu işe girdiği ve babasına ait ev içerisinde bir takım çalışmalar yaparak mantar üretimine hazır hale getirdiği öğrenildi. Özellikle geceleri mantar üretimi yaptığı eve gelerek mantarların bakımını bizzat yapan Ahmet Ibrikçi gelir elde etme konusunda Kırklareli'nde birçok girişimciyi geride bırakacak düzeyde.

Il Başkanlığı süresince Tarım Il Müdürü Murat Yıldız'a yakınlığı, özellikle mesai saatlerinin bitiminden sonra Tarım Il Müdürlüğü makamında geç saatlere kadar birliktelikleri akıllara şu soruyu getiriyor; "ACABA SAYIN IBRIKÇI, mantar yetiştiriciliği dersleri alıyordu da biz yanlış mı yorumladık?"