İbrikçi; "Şehrimiz hak ettiği hizmete ‘AK hizmetler' ile kavuşacaktır"

İbrikçi; 'Şehrimiz hak ettiği hizmete ‘AK hizmetler' ile kavuşacaktır'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Başkanı Ahmet İbrikçi dün gazetemizi ziyaret etti. İbrikçi, Önadım Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Kırklar Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zekeriya Dinçkol’a gerçekleştirdiği ziyaretinde 29 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri değerlendirdi.

AKP Il Başkanı Ibrikçi; “Biz profesyonel ve iyi belediyeciyiz. Neden Kırklareli de ‘AK’ hizmetlerden yararlanmasın. Bizim amacımız tüm Kırklareli halkını hiçbir siyasi ayrım yapmadan ‘AK Belediyecilik hizmetleri’ ile tanıştırmaktır” dedi.

“Bizler profesyoneliz”

Dün saat 13.30’da gazetemizi ziyaret eden Ibrikçi, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimleri için şöyle bir değerlendirmede bulundu;

“Adalet ve Kalkınma Partisi, gerçekleştirdiği Belediyecilik hizmeti ile kendisini zaten ispatlamıştır. “Ak Hizmet” felsefesi ile birçok şehrimizi daha önce hiç tanışmadığı hizmetlerle buluşturan partimiz, ‘belediyecilik’ konusunda son derece profesyoneldir. Belediyecilik profesyonellik isteyen yerel bir hizmet sektörüdür.

“Kırklareli bu imkanlardan neden yararlanmasın?”

Adalet ve Kalkınma Partisi zihniyeti, şehirde yaşayan tüm halka hizmet vermeyi hedefleyen bir politikaya sahiptir. Siyasi görüş ayrımı yapmadan; tüm Kırklarelililere hakettiği hizmeti vermeye ve yine şehrimizdeki iyi yaşam standartlarını yükselterek hizmet etmeye talibiz. Işte “AK Belediyecilik” kavramının anlamı bunu ifade eder.  

Peki neden Kırklarelimiz de bu imkanlardan yararlanmasın?

Bizim iddiamız; Şehrimizi profesyonel “AK Belediyecilik hizmetleri” ile tanıştırmaktır. İnşallah ilimizde seçimleri kazandıktan sonra halkımız hakettiği hizmete kavuşacaktır.