İğneada Resort Hotel tam gaz ileri

İğneada beldesinde yıllardır atıl halde duran hotel inşaatını devir alan İstanbullu cesur iş adamları sayesinde, İğneada Resort Hotel beldeye kazandırılarak Haziran 15'de faaliyete geçeceği yetkililer tarafından bildirildi.

Aydeniz Dereli

Demirköy Kaymakamı Fatih Yılmaz ve İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık’ın da ciddi girişimleri ve katkıları sonucunda doğa harikası olan bu belde 4 yıldızlı bir komplekse sahip olacak. Dış cephesinin hızla tamamlanan hotelin iç kısımdaki ince işlerin başlandığı gözlemlendi. Şimdiden daha muhteşem bir tesis olacağı aşikar olan bu hotelin yetkilileri, gece gündüz demeden sezona hoteli yetiştirmenin gayretindeler. Tesis yetkililerinden ve Aka Turizm İnşaat firmasının ortaklarından olan Ahmet Soysal;
“Bu tesisin yapımında ve oluşumunda emeği geçen herkese öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Hemen hemen her şey planladığımız şekilde. Herhangi bir olağan üstü aksilik olmaz ise 15 Haziranda tesisimizi faaliyete geçireceğiz. Şimdiden tüm Trakyalılara bu müjdeyi verebilirim. Tesisimizde yok yok. Aqua Park’tan, Türk hamamına, Alakart Restaurant’ dan odalardaki jakuzilere kadar her şey var. Hiçbir lüksten kaçınmadık. Bu güzel beldeye böyle bir tesisi kazandıracak olmak bizlere de ayrı bir gurur vermekte. Bu inşaatın temelinden bu yana emek veren herkese ayrıca teşekkür etmek isteriz. Hotel’in ilk sahipleri hiçbir fedakârlıktan kaçınmamışlar. Yıllar önce temeli atılan bu tesisin etüt çalışmalarını yaptırdığımızda elde edilen veriler bizi şoke etti. Bu kadar sağlam bir tesis olacağına hiç ihtimal vermemiştik. Bu elde edilen veriler bizleri tam ikna etmemişti. Bir daha aynı çalışmayı bu sefer farklı bir şirkete yaptırdık. Netice gene muhteşemdi. Bu nedenle çok sağlam temelleri olan bir bina.
Herkesi şimdiden daha, bu güzel tesisimize bekliyoruz. 15 Haziran’da buluşmak üzere” şeklinde konuştu.