İhtiyaç Sahiplerini Ücretsiz Giydiren Giyim Evi Açıldı

Kırklareli Valiliği, hayırsever firmalardan ücretsiz olarak temin ettiği giyim eşyalarıyla bir giyimevi açarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı giydirmeye başladı.

Kırklareli Valiliği, hayırsever firmalardan ücretsiz olarak temin ettiği giyim eşyalarıyla bir giyimevi açarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı giydirmeye başladı. LC Waikiki, Colins ve Kırklareli’nde üretim yapan hayırsever firmalar; Beder Tekstil,  ACT Tekstil, CT Tekstil, Atomik Tekstil, Alders Tekstil firmalarından, ücretsiz olarak temin edilen pantolondan elbiseye, ayakkabıdan kabana, tişörtten eşofmana kadar birçok giyim eşyası, Kırklareli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturulan Giyimevi’nde, ihtiyaç sahibi kişilere sunulacak. Giyimevinden yararlanması uygun görülenler, tıpkı bir mağazadan alış veriş ediyorlarmış gibi, beğendikleri cins, model, renk ve ölçüde, giyim eşyasını seçerek, ihtiyaçlarını giderebilecek. Bu hayır faaliyetinin başlatılmasını sağlayan,
Vali Hüseyin Avni Coş’ da eşi Aylin Coş ile birlikte Yetiştirme Yurtlarında barındırılan çocuklardan başlayarak, giyimevini hizmete açtı. Çocuklara göstermiş olduğu ilgi, alaka ve sevgisi ile kimsesizliklerini onlara unutturan Vali Coş, eşi Aylin Coş ile birlikte çocuklarla tek tek ilgilenerek ihtiyaç duydukları giyim eşyalarını birlikte seçti.
Giyimevinden yararlanacaklar, Valilikçe belirlenecek öğrencilere öncelik tanınacak. Vali Yardımcısı M. Zeki Koçberber ile eşi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Raif Kelep’in de hazır bulunduğu giyimevinde, çocuklar giysilerini büyük bir heyecanla seçerken, yüzlerindeki mutlulukları gözlerden kaçmadı.
Kırklareli Valiliği’nin, hayırsever firmalardan ücretsiz olarak temin ettiği giyim eşyalarıyla oluşturduğu giyimevinde, Valilikçe tespit edilen muhtaç kişilere, önümüzdeki günlerde de İl Özel İdaresi İş Hanı Merkezinde bulunan giyimevinden devam edilecek. (s)