"Iki devlet, ‘bir' gardaşık"

'Iki devlet, ‘bir' gardaşık'

Sadece Kırklareli ve Trakya Bölgesi’ndeki değil, en uzaktaki soydaşlarımıza, yurttaşlarımıza ve kardeşlerimize ulaşma amacı güden, bu anlamda Önadım Medya Grubu’nu Azerbaycan’da temsil eden, gazetemiz Azerbaycan temsilcisi Gülçehre Budakov, dün bizlerin konuğu oldu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Öznur Tüzün ile biraraya gelen Budakov, Türkiye ile Azerbaycan’ın kardeş ülke olduğunu vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Saat 15.00’de Önadım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tüzün ile görüşen Gülçehre Budakov, Türk halkı ile Azerbaycan halkının daima birbirini kolladığını ve her zaman birbirlerinin arkasında olduklarını söyledi. Budakov; “Azerbaycan Türkiye ile her zaman dosttur ve dost kalacaktır. Türkiye’den birçok vatandaş, ülkemizde çalışıyor, topraklarımızda barınıyorlar. Türk insanı ile sorunsuz bir şekilde anlaşıyoruz. Türkiye ile olan bu iyi ilişkilerimizi hiç kimse engelleyemez” dedi.

Gülçehre Budakov açıklamasında, kendi konuşma lehçesi ile “Iki devlet, ‘bir’ gardaşık” diyerek, beraberlik ve dostluk mesajı verdi.

Budakov ayrıca, Önadım Medya Grubu’nun bir mesubu olmaktan gurur duyduğunu belirterek, Önadım Gazetesi başta olmak üzere, grubumuza bağlı yayın organlarının Trakya’da 1 numara olduğunu, Medya Grubumuzun her geçen gün daha da büyüdüğünü, dolayısıyla bu gelişmelerden son derece memnun olduğunu sözlerine ekledi.