Iki günde üç tehdit

Iki günde üç tehdit

Lüleburgaz'da son 2 günde 3 tehdit olayı yaşandı. Borç ve gürültü nedeniyle meydana gelen olaylarla ilgili toplam 5 kişi hakkında şikayette bulunuldu.

Ilk olay 13 Ocak'ta Lüleburgaz Ilçesi'nin Özerler Mahallesi Kemal Kendi Caddesi üzerinde meydana geldi. R.F, S.K, ve O.Y'den şikayetçi olan Y.B bir kahvehanede oturduğu sırada yanına gelen 3 kişinin "Seni R Baba çağırıyor, oyunu bırak gel" diyerek çağırdığını, şüpheli şahıslarla birlikte Kemal Kendi Caddesi üzerindeki bir birahaneye giden Y.B'nin R.F tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia etti.

Ikinci olay ise Lüleburgaz Sevgi Mahallesi Rüştü Akın Caddesi üzerinde meydana geldi.

32 yaşındaki B.Y'den şikayetçi olan 67 yaşındaki A.D. alınan ifadesinde üst katında oturan B.Y'nin yaklaşık 5 aydır sürekli olarak evde gürültü yaptığını, kendisini uyardığında ise tehdit ettiğini 13 Ocak akşamı saat 22.00'da B.Y'nin zemine sert bir cisimle vurması üzerine kendisin tehdit eden B.Y'den davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Üçüncü olay ise Lüleburgaz'ın Özerler Mahallesi üzerindeki Fındıklı Sokak'ta yaşandı.

51 yaşındaki D.P'ye borcu olan V.T. (43) kendisini telefonla arayan D.P.'nin "Borcunu ödemezsen seni yaşatmam, öldürürüm" şeklinde tehdit ettiğini ileri sürdü.

Kendisine 6 ay önce yaptığı mermer işinden dolayı borcu olduğunu, işleri kötüleşince ödeyemediğini belirten V.T. kendisini ölümle tehdit eden D.P.'den şikayetçi oldu. Her üç olayla ilgili soruşturma başlatıldı.