İl birinciliği için yarıştılar

İl birinciliği için yarıştılar

Kırklareli Büyükler Satranç Il Birinciliği, 3-4 Ocak tarihlerinde (Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü) ilimiz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kırklareli Satranç Il Temsilcisi Ertan Aydın ve Trakya Bölge Temsilcisi Rafet Gülmez önderliğinde gerçekleştirilen turnuvalarda, sporcular zor hamleler için ter döktüler.

21 sporcunun katılım gösterdiği turnuvalar, zorlu ve bir o kadar da heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Maçların ardından, turnuvada dereceye girenlere madalyaları verildi. Kırklareli Büyükler Satranç Il Birinciliği’nde dereceye giren sporculara madalyalarını Kırklareli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ata Karataş, ırklareli Satranç Il Temsilcisi Ertan Aydın ve Trakya Bölge Temsilcisi Rafet Gülmez taldim etti. Işte heyecanlı turnuvaya katılım gösteren sporcular şöyle;   

Beytullah Egemen Eren, Ersin Çetinkaya, Metin Altınok, Mehmet Orhanlı, Tuna Eker, Mehmet Emin Tunçelli, Onur Sepit, Fatih Selim Aktaş, Hilal Orhanlı, Enes Ekiz, Kardelen Nur Kaplıca, Merve Mert, Mehmet Erkan Ekiz, Emine Esra Berberler, Faruk Can, Eray Devrin, Metin Koçer, Selman Emin Erden, Fehim Engin, Ahmet Hilmi Erden ve Sertaç Baş.