İl Emniyet Müdürü Canbazoğlu yeni atanan protokol üyelerine ziyarette bulundu

Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu Kırklareli'ne atanan yeni protokol üyelerine hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.


HABER MERKEZİ
Canbazoğlu 20 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ilkini saat 14.00’te 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na atanan Tuğgeneral Hakan Akkoç’a yaptı. Aynı gün saat 15.30 ‘da İçişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile İlimize atanan Vali Yardımcısı İsmail Gültekin’e ziyarette bulunan Canbazoğlu yine aynı gün saat 16.00’da Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca Kilis Cumhuriyet Başsavcısı iken Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Bülent Bingöl’ü nezaket ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretler samimi bir ortamda gerçekleşti.
Aynı gün saat 16.30’da ise Emniyet Müdürlüğünün kardeş kuruluşu olan Jandarma Alay Komutanlığı’na yeni atanan Jandarma Albay Mehmet Yiğit; İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’nu nezaket ziyaretinde bulundu. (s)