Il Emniyet Müdürü'müz tüm yerel basın mensuplarını iftar yemeği ile onurlandırdı

Il Emniyet Müdürü'müz tüm yerel basın mensuplarını iftar yemeği ile onurlandırdı

Her zaman ilklere imza atan ve başarılı çalışmalarıyla, profesyonel yönetimiyle takdire şayan bir kurum haline gelen Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, Ramazan’ın ilk iftar yemeğini vermesinin yanısıra bir ilki daha gerçekleştirdi ve Kırklareli’ndeki tüm basın mensuplarıyla, düzenlediği bir iftar yemeğinde biraraya geldi.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Polisevi Yazlık Tesisleri’nde düzenlenen gecede Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ve eşi Nurcan Canbazoğlu, davetlileri kapıda karşıladı. Iftar yemeğine başta Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün olmak üzere; Önadım Gazetesi Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Kırklar Haber Gazetesi Yazı Işleri Müdürü Nesrin Işık (Kurt), Önadım Gazetesi köşe yazarlarından Hatice Kunt ve eşi Bülent Kunt, Mustafa Ermiş, Hasan Öztürk ve medya grubumuzun diğer çalışanları tam kadro katılım gösterdi.

Medya Grubumuzun sahibesi Öznur Tüzün, karşılama esnasında Canbazoğlu’na; “Bu nazik davetinize bütün kadromuz adına çok teşekkür ediyoruz. Ilk defa bir kurum bizleri unutmadı.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Ayrıca Kırklareli merkez ve ilçelerdeki tüm basın yöneticileri, temsilcileri ve Il Emniyet Müdürlüğü’nden birçok şube müdürü de bu yemekte hazır bulundu. Iftar saatiyle birlikte, Polisevi Sosyal Tesisleri aşçısının hazırladığı birbirinden leziz yemekler, servis elemanlarının kusursuz sunumuyla davetlilerin masasında yerini aldı. Iftar sonrasında gerçekleşen yemek duasının ardından bir konuşma yapan Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, bundan sonra basın mensuplarıyla biraraya gelmelerinin sıklaşacağını söyleyerek şunları kaydetti:

“Bu beraberliğimizin ramazana denk gelmesi de çok anlamlı oldu. Bunu geleneksel hale getireceğimizi düşünüyorum. Böyle birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Kırklareli’nin daha huzurlu ver güvenli bir hale gelmesi için çaba sarfederken, sizler de bizim gibi kamu hizmeti veriyorsunuz. Vatandaşı zamanında bilgilendirmek için gece gündüz demeden bizler gibi çalışıyorsunuz. Çoğu zaman sokaklarda birlikte görev yapıyoruz. Hatta sizler, bazen olay yerine bizlerden önce varıyor ve araştırmalarımız esnasında bizlere faydalı bilgiler veriyorsunuz. O yüzden sizlerle aynı hedefe ateş ettiğimizi düşünüyorum. Düzenlediğimiz bu yemeğe olan iştirakınızdan ve teşkilatımıza verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar.”

Canbazoğlu’nun ardından da Kırklareli’ndeki tüm basın mensupları adına konuşma yapan Anadolu Basın Birliği Kırklareli Şube Başkanı ve Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün, düzenlenen bu iftar yemeğine teşekkür ederek şu söylemlerde bulundu:

“Emniyet Müdürümüze, her konuda gösterdiği hassasiyeti gibi, bu ramazan gecesinde, bizleri de aynı çatı altında topladığı için hepimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bildiğim kadarıyla bugüne kadar hiç bir kurum bize bu özeni ve saygıyı göstermedi. Kendisine; şehrimize getirdiği huzur, güven, titiz çalışma şekli ve hassasiyetinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından ikram edilen çay eşliğinde katılımcılar, bol bol sohbet etme imkanı buldular. Gecenin sonunda Canbazoğlu ve eşi davetlileri kapıya kadar tek tek uğurladı.