İl Genel Meclisi'nin AK Partili üyelerinden Vali Coş'a Ziyaret

29 Mart Yerel Seçimlerin ardından Kırklareli İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen yeni İl Genel Meclis Üyeleri, 06 Nisan 2009 Pazartesi günü Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş' u makamında ziyaret etti.

Bir önceki dönemden ve yeni seçilerek AK Parti Grubundan İl Genel Meclis Üyeliği görevine başlayan; Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Yurdaer Ulus,  Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Nihat Sağlam, Pınarhisar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Metin Güvenç, Lüleburgaz İlçesi İl Genel Meclis Üyesi İsmail Dağcı, Kofçaz İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Şen, Babaeski İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Cemal Vural ve Pehlivanköy İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Ali Kamuran Koçyiğit Vali Coş’ u makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Yurdaer Ulus; Vali Coş’a Kırklareli’ne yapmış olduğu hizmetlerden ve İl Genel Meclisine göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.
Vali Coş’ta yapılan seçimlerin ardından seçilen üyeleri tebrik ederek, Kırklareli’nin ve Kırklareli halkının hizmetlerin en iyisine laik olduğunu, bu yüzden her türlü hizmetin el birliği ile devam edeceğini belitti.
Vali Coş, ayrıca İl Özel İdaresinin bütçesinin kısıtlı olduğunu ancak İl Genel Meclis Üyeleri ile hep birlikte el ele verip her şeyin üstesin gelineceğini, partizanlığa ve partizanlık yapmak isteyenlere izin verilmemesi gerektiğini belirtti. (s)