İlginin her geçen gün artığı spor "Badminton"

Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürlüğü yaz okulları çerçevesinde 3 yıldır açılan Badminton sporuna ilgi her geçen gün artıyor.

 

HABER MERKEZİ


Badminton hocası Arda Orcan Badminton yaz okulunu 3 yıldan beri her yaz açıldığını ve katılımın her sene bir öncekine göre arttığını söyledi.
Orcan” Badminton yaz okulunu 3 yıldan beri her yaz açıyoruz ve ilgi her sene bir öncekine göre artıyor. Bu sene ki öğrenci sayısı 36, katılım güzel Kırklarelili gençlerimiz bu sporu çok sevdiler. Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürlüğü arkası antrenman sahasında hafta içi hergün 14.00 ile 16.00 arası çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca bu sporcu arkadaşlarımızla maçlara da katılıyoruz, şuanda katılım ve durum çok iyi, Türkiye Badminton Federasyonu ve Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzde Badminton sporunun ilimizde gelişmesi ve benimsenmesinde maddi, manevi yardımlarını sonsuz yapıyorlar Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürlüğü arkası antrenman sahasına iki adet badminton sahası çizdirdiler. Onlara da bu konuda ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Birde yaz okulumuzdan Lüleburgazda da açtık, buraya da katılımı bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. (ek)