İlimizi en iyi şekilde temsil ettiler

İlimizi en iyi şekilde temsil ettiler

08-09-10 Mayıs 2009 Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda Türkiye 2.yıldızlar güreş liginde yapılan müsabakalar sonunda, Kırklareli Gençlik ve Spor kulübü; 3.grupta dördüncü sıraya yerleşerek, finallere katılmaya hak kazandı.

Türkiye 2. Yıldızlar Güreş Ligi’nde bu hafta yapılan müsabakalar sonunda 4 grupta 122 takım mücadele etti. 3. gurupta yer alan, Kırklareli gençlik ve spor kulübü 4. olarak, finallere katılmaya hak kazandı...(ferdi olarak da 100kg'da Samet Erigül birinci- 63kg'da Şafak Yüksel ikinci, 42kg'da Emre Kalkan ikinci oldular..)

Ilimizden katılan ikinci takımımız olan Alpulu Şekerspor ise sekizinci oldu. (ferdi olarak da 100kg'da Samet Seğmen ikinci oldu) Yine Trakya'dan Edirne Trakya birlik kulübü ise yedinci oldu. (ferdi olarak, 69kg'da Anıl Nedim Gider birinci oldu. 38kg'da Ufuk Sarı ise ikinci oldu..)

Kocaeli Atatürk spor salonunda düzenlenen müsabakalara katılan takımlar şöyle;

Balıkesir Gönen Güreş Ihtisas Spor (ikinci oldu), Balıkesir Gençlik Spor, Balıkesir Zeytinli Belediyespor, Bilecik Osmaneli Belediyespor, Bursa Bşk. Belediyespor, Bursa DSI Nilüferspor, Bursa Kelesspor (birinci oldu), Çanakkale Güreş Ihtisas, Edirne Trakyabirlikspor, Eskişehir Güreş Eğitim Merkezi, Istanbul Darülaceze Özürlülerspor, Istanbul Darülacezespor, Istanbul Esenyurt Lisesispor, Istanbul Fatih Kolejispor, Istanbul Gedikpaşa Lisesispor, Istanbul Gençlikspor, Istanbul H.P. Demirspor, Istanbul Hadımköy Belediyespor, Istanbul Kâğıthane Hasbahçespor, Istanbul Kickboksspor (üçüncü oldu), Istanbul Küçükyalı E.M.L. Spor, Istanbul Türk Telekom Anadolu Lisesispor, Kırklareli Alpulu Şekerspor, Kırklareli Gençlikspor (dördüncü oldu), Kocaeli Gölcük Belediyespor, Sakarya Erenler Belediyespor, Tekirdağ Çorlu Güreş Ihtisasspor, Yalova Altınay Güreş Kulübü, Balıkesir Etispor ve Istanbul Anafen Lisesi.