İlköğretim Haftası Ziya Gökalp'te kutlanacak

* 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamaları bu yıl Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilecek.



HABER MERKEZİ
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı açıklandı. Bu yıl ki kutlamalar 20 Eylül 2010 Pazartesi günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenin ardından, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nda hazırlanan program ile gerçekleştirilecek.
20 Eylül 2010 Pazartesi günü saat 10.00’da Vilayet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunulacak. Saygı Duruşu’nda bulunularak, İstiklal Marşımız okunacak.
* Kutlama programı Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nda
Vilayet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önündeki törenlerin ardından kutlamalar merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nda devam edecek.
Buradaki tören saat 10.30’da Saygı Duruşu’nda bulunulup, İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından "Atatürk, Vatan ve Bayrak" konulu şiir okunması, bir grup 8. sınıfı öğrencisinin, 1. sınıf öğrencisine "Okula Hoş Geldiniz" çiçeğini sunması, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi yapılacak.
Aynı gün saat 14.30'da dört İlköğretim okulundan seçilen iki erkek, iki kız olmak üzere dörder öğrenci, bir öğretmen ve bir yönetici rehberliğinde Valilik Makamı'nı, Garnizon Komutanlığı'nı, Belediye Başkanlığı'nı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret edecekler:
Vilayet Makamı'nı Ziya Gökalp İlköğretim Okulu, Garnizon Komutanlığı'nı İstiklal İlköğretim Okulu, Belediye Başkanlığı'nı Mustafa Dalcalı İlköğretim Okulu ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nü Ahmet Mithat İlköğretim Okulu öğrencileri ziyaret edecek. (ue)