İnhanlı: "İddialı Adaylar ile seçimlere giriyoruz"

29 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimlere Kırklareli'nden katılacak olan siyasi partilerde yavaş vayaş hareketlenmeler başladı. Seçime girecek olan Demokratik Sol Parti (DSP) Adaylarını açıklamaya başladı,

Kırklareli’ndeki siyasi arenada hareketlenmeler 29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerin yaklaşması ile başladı. Yapılacak olan seçimlere Kırklareli’nden katılacak olan siyasi partilerden olan Demokratik Sol Parti (DSP) seçimlerde aday göstereceği isimleri açıklamaya başladı.
DSP Kırklareli İl Başkanı Koray İnhanlı düzenlediği basın toplantısında yapılacak olan Yerel Seçimlerde 4 yerin Belediye Başkan Adayı ile 2 İl Genel Meclisi Üyesi Adayı’nın isimlerini açıkladı.. İnhanlı yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlere tüm partiler gibi DSP Kırklareli Teşkilatı olarak bizde hazırlanıyoruz. Yapılacak seçimlerde merkez ilçe Belediye Başkanlığı ile ilçelerimizdeki Belediye Başkanlıkları ve Belde Belediye Başkanlıkları için Aday Adaylarımız başvurularını yapıyorlar. Ayrıca İl Genel Meclisi Üyeliği, İl Belediye Meclisi Üyelikleri ile İlçe Belediye Meclisi Üyelikleri’ne Aday Adayı olarak başvurularda devam ediyor. Bu başvurular 20 Ocak 2009 tarihine kadar yapılabilecek.
Partimizin önümüzdeki Yerel Seçimlerden iyi bir başarı ile çıkacağına inanıyorum. Bugün burada açıklamış olduğum arkadaşlarımın yerlerinde bölgelerinde Belediyelerinde ve İl Genel Meclisi oylarımızda başarı sağlayacaklarına canı gönülden inanıyorum. Adlarını açıkladığımız arkadaşlarımız uzun yıllardır partimizde çalışmış isimlerdir. her birini yakinen tanıyoruz. Kendilerine seçimlerdeki çalışmaları için başarılar diliyorum. Yapılacak olan seçimlerde kendileri ile omuz omuza beraber çalışmalarımızı devam ettireceğiz.
Şu anda Kırklareli Teşkilatı olarak yapılan başvuruların değerlendirilmesi çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından önümüzdeki hafta içerisinde peyder pey çıkan başvuruda bulunan Aday Adaylarımızın isimlerini kamuoyumuz ile paylaşacağız. DSP olarak bizim amacımız her parti gibi yerel seçimlerden en iyi sonucu alarak çıkmaktır. Bunun içinde teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim dönemi geçirmek için çalışıyoruz.”
Aday gösterilecek olan isimler şu şekilde açıklandı:
* Zafer Kabakuşak (Pınarhisar Belediye Başkan Adayı)
* Kanber Çetin (Kofçaz Belediye Başkan Adayı)
* Fikret Yasak  (Kavaklı Belediye Başkan Adayı)
* Mehmet Emin Yanık  (Kaynarca Belediye Başkan Adayı)
* Kadir Köroğlu (Pınarhisar İl Genel Meclisi Üyesi Adayı)
* Mehmet Emin Tunç (Pınarhisar İl Genel Meclisi Üyesi Adayı) (s)