İş-Kur Kırklareli kurslarına devam ediyor

Türkiye İş-Kur Kırklareli İl Müdürlüğü tarafından katılan Kursiyerlerin 15 TL aldığı kurslar merkez ilçede açılmaya devam ediyor. 02 Nisan'da 6 Kurs birden açılacak kurslara toplam 150 kişi katılacak.

Türkiye İş-Kur Kırklareli İl Müdürlüğü katılan kursiyerlerin gün başına 15 TL aldığı kurslarını açmaya devam ediyor. Bu kapsamda; İş-Kur İl Müdürlüğü, Kırklareli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 6 kursun açılışı 02 Nisan 2009 Perşembe günü gerçekleştirilecek.
Açılacak olan kurslarla ilgili olarak bilgiler veren Türkiye İş Kurumu Kırklareli İl Müdürü Hasan Aksoy şunları kaydetti:
“Kırklareli merkez ilçede geçtiğimiz günlerde katılan kursiyerlerin 15 TL aldığı kurslarımızın bir kısmının açılışını gerçekleştirmiştik. Bu kurslarımıza ilaveten kurumumuz ile Kırklareli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi ortaklaşa kurslar düzenledik.
Düzenlenen bu kurslarımızı 02 Nisan 2009 tarihinde açacağız. Saat 09.00’da Kırklareli Toplum Merkezi’nde “Ahşap Boyama Kursu”, “Ebru Yapımı Kursu” ve “Çini Seramik Süsleme Kursu” açılacak. Aynı gün Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü7nde “Ev Aksesuarları Kursu” ve “Hasta, Engelli ve Yaşlı Bakım Kursu” açılacak. Bu kursların yanında ayrıca aynı gün Vali Faik Üstün İlköğretim Okulu’Nda “Takı-Tasarım Kursu”nun açılışı da yapılacak.
Aynı anda 6 kursumuzu birden faaliyete geçireceğiz. Bu kurslara toplam 150 kişi katılıyor. Kursların süresi 60-80 gün arasında değişiyor. Haftanın 5 günü devam edecek olan kurslarımıza talepler olduğu sürece devam edilecek.” (s)