Iş- Kur personel alımı gerçekleştiriyor

Iş- Kur personel alımı gerçekleştiriyor

Türkiye Iş Kurumu Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra teşkilatında 16 Psikolog ve 138 büro personeli pozisyonunda görevlendirilmek üzere personel alacak. Bu kapsamda Kırklareli Iş-Kur Müdürlüğü’ne 2 adet büro çalışanı ataması yapılacak.

Iş-Kur bünyesinde görev almak isteyenler için Sözleşmeli Psikolog ve Büro personeli olarak istihdam edilecek pozisyonun karşısında yer alan lisans programlarından mezun olmaları gerekiyor. Ayrıca 2008 yılı Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P3 (B) grubu puan türünden en az 70 puan alınması şartı aranıyor.

Gerçekleşecek olan bu personel alımı, Ilimizde de başvuru şartları uygun olan vatandaşlar için güzel bir iş olanağı sunuyor.

Adaylar, Türkiye Iş Kurumu Genel Müdürlüğünün  www.iskur.gov.tr web adresinde ilan edilen açık işe başvurularını ilan edilen tarihten itibaren en geç 16/10/2009 Cuma günü saat 17:30’a kadar internet üzerinden yapabileceklerdir. Internet üzerinden başvuru gerçekleştirmek için de www.iskur.gov.tr sitesine üye olup, özgeçmiş oluşturması gerekiyor.

 Kayıt sırasında tercih ettikleri iletişim adreslerine (cep tel., e-mail) gelen onay kodu ile hesaplarını aktif hale getirdikten sonra, üyelik esnasında belirlemiş oldukları şifre ve T.C kimlik numaraları ile sisteme giriş yaparak, “Başvuru Kayıt Düzenleme” menüsünden meslek, öğrenim v.b bilgileri, sisteme ekleyerek özgeçmişlerini oluşturacaklardır.

Sisteme üye olup özgeçmiş oluşturulduktan sonra "Online işlemler-->Istihdam-->Bana Uygun Işler" veya "Online işlemler-->Istihdam-->Açık Işler" menülerinden, IŞKUR tarafından yayınlanan alım ilanında yapılan açıklamalar doğrultusunda şartlarını taşıdıkları açık işlere başvurabileceklerdir.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi www.iskur.gov.tr internet adresinde yer almaktadır.