İş-Kur ve As-Bilge Özel Bilgisayar Kursu Işbirliği ile yapılan Bilgisayar kursu başladı

İş-Kur ve As-Bilge Özel Bilgisayar Kursu Işbirliği ile yapılan Bilgisayar kursu başladı

Kırklareli Iş-Kur Müdürlüğü ve As-Bilge Özel Bilgisayar Kursu ortaklığı ile düzenlenen Bilgisayar Işletmenliğinin 2. dönem kursu 4 Ağustos Salı günü başladı. Sabah ve Öğlen grupları şeklide devam edecek kurslarda kursiyerler 160 saatlik kurs sonunda sınava tabi tutularak MEB onaylı Bilgisayar Işletmenliği Sertifikası alacaklar. Bilgisayar kursuna yoğun bir ilginin olduğunu belirten As-Bilge Özel Bilgisayar Kursu sahibi Servet Bedir Kırklareli Iş-Kur Müdürlüğü ile ortak düzenlenen kurs hakkında şunları söyledi; "Kırklareli'nde gerçekleştirdiğimiz bilgisayar kursu sayesinde kursa katılan kursiyerlere kurs süresi boyunca günlük 15TL ücret ödenmektedir. Ayrıca bu kursların devamlılığı süresince ilimiz ekonomisine katkı sağlamaktayız.

Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz kurlarda yaklaşık 900 kursiyerimizi mezun etmenin yanı sıra çok iyi başarı elde eden kursiyerlerimizin %25'ine istihdam sağladık. Gerçekleştirdiğimiz bilgisayar kursu süresince kursiyerlerimize Bilgisayara Giriş, Windows XP, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint, 10 Parmak Klavye, Temel Internet Eğitimi ve AutoCAD kursu eğitimi verilmektedir. Eğitimler sürekli olarak bilgisayar başında verilmektedir. 160 saat süren bilgisayar kursu sonunda gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olan kursiyerlere MEB onaylı Bilgisayar Işletmenliği Sertifikası verilecektir. Bu sertifika KPSS sonucunda devlet memurluğuna girişte istenen sertifika türüdür.

Deneyimli öğretmenlerimiz Burcu Can ve Fehmi Kılıçarlan gözetiminde verilen eğitim programını tamamlayan kursiyerlerimiz kendi işlerini rahatlıkla yürütebilmekte, piyasada kolaylıkla iş bulabilmekte ve mevcut işlerinde daha da fazla yükselebilmektedirler."